Åk hem !!!!!!!

Hur länge har det inte ropats att "Ryssen kommer" . Kommer "han" inte med värmen så är det kylan eller så är det med vapen och kanoner. Nu visar det ju sig att "Ryssen kom" och det med attackflyg under påskhelgen. Vad gör vårt landsförsvar då ? Jo man kollar på radarn och ser vilka plan det är…bra, känns tryggt. Nu tor jag inte att "Ryssen" kommer och vill bomba oss tillbaka till stenåldern, men vi måste väl kunna spänna musklerna tillbaka, eller ?

Från Försvarsmakten säger man att man hade koll  på planen på radarn och även om man hade  haft Gripen plan i beredskap och haft höjd incidentberedskap så är det inte säkert att man lyft. På frågan vad man skulle gjort då ? kom svaret som får en att dra på smilbanden. "ja, vi hade kanske ropat upp på radion och frågat varför dom var här och att dom skulle åka tillbaka"…hahaha,

Jäklar anåda, tänk om det vore på riktigt och man sa…"hallå, vem där?…hörru du du, åk hem, du får inte vara här..se så…vänd om…basta…"                                                           Ja, man ska väl inte göra parodi på det som faktiskt är ganska allvarligt. men nog blir jag full i skratt och jag hoppas att det inte händer igen. Om det nu skulle ske så hoppas jag vi kan visa att "den svenska tigern" inte tiger.,

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>