längre, starkare, stoltare

Vilken dag, vilken resa. I dagarna två har vi jobbar med personlig/grupp utveckling. Fantastiskt att få ta del av allas kunskaper, allas sätt att hitta lösningar, sätten som förhoppningsvis gör att vi kan ta vårt fackförbund framåt mot nya krav och nya utmaningar. allt för våra medlemmars bästa.
För gudarna och ni alla andra ska veta att vi inom arbetarrörelsen har utmaingar framför oss.
VI förväntas arbeta längre upp i åldrarna innan pension kan tas ut. Arbeten utarmas och blir mer enformiga. Som medarbetare ska du vara flexibel, så flexibel att du kanske inte har jobb från vecka till vecka. Du förväntas acceptera att/om dina villkor försämras och blir du sjuk eller arbetslös så ska Du ha låg ersättning så att du inte lutar dej tillbaka och ”utnyttjar systemet” och faller i lathet.
NEJ och åter NEJ säger jag. VI måste hitta nya vägar för att bevara det vi har idag och naturligtvis ta nya steg framåt mot ett hållbart, friskt arbetsliv för alla.

Dessutom har vi fått feedback på oss själva…kan bara säga att jag blivit lite längre , stakare och stoltare över mej själv, över kollegorna och över att få vara en del av framtiden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.