i dag är det oknytt

I dag är vi inte överens, jag och det oknytta. Å då menar jag inte oknytta skosnöret, nej då. Det är något annat som spelar ”spattet” med mej. Fast i dag och idag! Det är mer en regel än ett undantag att det trilskas. Men idag tror jag att det pikar, på ett lite störande och tidskrävande sätt.
Glasögonen och mina ögon är inte alls överens, hur jag än putsar och gör dom fina, så är det likt förbaskat en fläck kvar. Desstuom ser jag knappt att läsa idag, sämre än vanligt vill säga.
Dörren till frysen gick helt plötsligt upp och nu har skåpet fått fnatt och piper som ett tok fast dörren nu är stängd och allt åtgärdat.
Har gjort genomsök av två datorer och 5 usb minnen efter två dokument som är som uppslukade av jorden.
Strömmen till datorn, telefon och batteriet till kameran , tog helt plötsligt som på en given siganl slut..
I morse fick jag vända och vrida på tröjan säkert 6 sånger,och hur jag än vred den så var en ärm eller hela tröjan avig.
För tredje dagen på två veckor lossnade mitt örhänge, men ramlade av någon anledning rakt ner i min hand. Jag tror inte att jag tappat mer än 3 örhängen i mitt liv…dessutom är det olika örhängen varje gång.
Kanske bäst att jag sätter mej tyst och stilla i soffan och väntar ut dagen.

Fast oknyttet visade mej en bra våg idag. En våg som ibland visar minusvikt! Så nu vet jag vart jag ska väga mej hädanefter ifall jag skulle få ett ”kolla hur mycket jag väger infall” vilket inte är så troligt, jag ser hur det ser ut och det räcker. Men OM så vet jag ,att jag ska krypa upp på brevvågen och trycka på grön knapp..me like
och trots att oknyttet just nu är en tids och energitjuv så gillar jag det, för jag vet vem det är =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.