förbaskat synd

då var helgen med stort H över. Kanske lite i överkant upphåsad, kanske inte riktigt vad som förväntats, kanske lite väl mycket folk. Men vi är då ”nöjda”. Vi kom till rådhusparken 1640, hittade en bra plats ganska precis i mitten av parken både på höjden och i riktning mot scenen. Vi såg bra, vi hörde bra, vi gillade färger och allt ”magiskt” i luften. Däremot kan jag tycka att det kunde varit mer variation på ”sångerna”. Hade gärna hört Lisa Miskovsky, Daniel Lindgren eller någon annan av stans artister dra loss i luften. För den som inte kan jojk, samiska eller vad man säger, var det svårt att hänga med i vad som sjöngs.
Kan dock konstatera att helgen i stan varit en enda stor KULtur. Beror nog på sällskapet och allt som gått att beskåda. Efter invigningen så väntade middag, värme och gemenskap som fortsatte under gårdagen. Tror inte jag strosat runt på stan så länge och mycket någongång. Vi avslutade gårdagen med middag på resturang med lilla W och hennes familia.

Nu är det en ny vecka och den har startat i en jäkla fart. Fem olika sittningar, fem olika ”dagordningar” , fem olika grupperingar och ämnen….
Synd att jag börjar så tidigt på morgonen så att jag inte kan mysa framför spisen i köket, där alstras energi, värme och harmoni….perfekt start på en dag eller två.
IMG_0345

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>