Jag och Barbie doll

Ojoj..nu rinner tiden iväg..snart är året slut och inte ett av årets nyårslöfte är infriade..HAHA, inte trodde ni väl att jag gett ett nyårslöfte. Med mitt kom i håg så skulle det ändå vara glömt till den 8 januari om inte det stod skrivet på postitlappar överallt där jag gick, å det går ju inte så därför blir det inte.
MEN nu har jag en tyst överenskommelse med min indre demon..
Kan avslöja att det handlar om rörelse och intag.

Kan också avslöja att jag och hon Barbie doll har en hel del gemensamt. svårt att tro, svårt att tro, men så är det.
Är det det långa ljusa håret? Nej
Är det den smala midjan Haha, roliga du, svaret är jättenej
Är det de långa snygga benen? inte troligt
Är det bigga boopsen? näe
Det blonda ögonen? Nej
De förkorta hälsenorna? Näe tack o lov kan jag sätta ner min häl
Den perfekta hyn? Nej Nej,jag har årsringar och bekymmersrynkor (gropar)

Förstår att det kan vara svårt att se någon likhet mellan Barbie doll och mej, men så här ligger det till.
Det vi två har gemensamt är att jag är lika stel som hon, lika stel i armar, ben, knän och rygg.
Tar jag mod till mej och försöker göra någon friskvårdsrörelse så känns det som om armar och ben ska ”ploppa” lös, precis som på en Barbie doll. Kröka ryggen går ingen bra. Stel i knäna är vi också..
och vi ska inte tala om att försöka nå golvet, där vi står med våra raka ben..
Vi har det inte lätt jag och Barbie doll.
Men som sagt jag har en tyst överenskommelse med en indre demon, en överenskommelse som är tidssatt, så jag har en press på mej. MEN jag har en klok kvinna i min närhet, extremt sjukvårdsutbildad dessutom, och hon, hon sa i afton att jag inte fick lyssna på min demon förrän den 2 januari 2015. Hon är min vän, hon känner mej och hon är klok, mycket klok. Så jag och Barbie doll, vi lyssnar på henne och tar dagarna som dom kommer ett tag till.
Kollar på katten i stället, han är vig, han är cool, han är smidig.
yogakatt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>