man kan alltid önska

Försöker önska
En del dagar är längre och mer än andra
Gårdagen var en sån dag. Lite över 50 mils bilkörning i växlande väder. Regn, dimma, sol och upptäckte att den så kallade ”svenska sommaren ” fanns i Stensele. +13 grader och småregn fick mej att önska +28 igen
Dagen innehöll som sagt mer än en vanlig dag.
Begravning, möte med släkt, kramar och gemenskap. Tid hos Pappa, träff med kompisar från förr , och mer tid med släkt och små hjärtan.
Lärde mej att om man har massor av fiskar av samma sort kan man döpa dom till ” team work” smart tycker jag, och att samma cooling som ska börja skolan om ett par dagar ser mest fram mot att få läxor… Det ska vi lägga på minnet =)
Ungefär 13 koppar kaffe senare vände jag bilen för ”hemfärd” hemifrån.
Ett litet stopp i Lycksele fick mej att inse att livet blev som vanligt igen, man får bli irritera och förundrad över mänskligheten.
Inne på Preem macken satt en ”kille” vid bordet för en sen kvällsfika. Okey så långt, men så såg jag…halva röven var framme. Ett hårigt arsle lyste mot oss övriga kunder i korvkön…matlusten försvann.
Jag önskar jag hade kunnat fota dej och lägga ut bilden så hela värden skulle kunna se, för det var väl det du ville, men för att fota behövde jag titta och det klarade jag inte.

Nästa tillbud i gårdagen
Jag visste inte att det var enkelriktad tvåfilig väg genom Granö. Låg som sjätte bil i en bilkö som höll hastighetsbegränsningarna exemplariskt. Då kommer Du, Audiägaren med ”licens to drive” hur fort man vill.
Du vek helt enkelt ut och bara körde, fort och i egen fil. Du bara gasade på bort. Jag önskade och önskade att det skulle ”flascha” till i hastighetskameran en bit fram, att Du skulle missat varningsskylten.
Tyvärr det som ”flaschade” till var bilens baklysen. Du trängde dej in i bilkön, körde lagligt och sen drog Du iväg igen, i din egen gräddfil genom Granö och försvann bort i kvällen.
Jag önskar att någon av fartkamerorna längre fram lyckades fånga Dej. Då får Du nog beställa bussbiljett framöver

Sent om sider kom jag hem och tittar idag tillbaka på den långa dagen med extra allt
Det jag önskar idag är fler dagar med mina nära, jag önskar mer tid på hemmaplan och sist av allt önskar jag att eran lampa lyser igen Sari Berglund =)

( lampan som inte lyste tändes plötsligt när jag pekade på den , lös medans jag var kvar och idag fungerar den inte igen..magi)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>