Bättre begagnad sökes

Pratade med en kollega i dag om min blogg och jag sa att det kan vara lite svårt att veta vad man kan skriva om. Då tyckte han att jag skulle skriva om livet och kärleken i Sorsele.
Strålande idé tyckte jag! Två ämnen som kan tyckas outtömliga, frågan är bara var man ska börja?!

Livet är ju det som är här och nu- kärleken finns säkert någonstans, bara inte hos mig just nu. Egenskaper jag uppskattar är: pålitlig, framåt, säker och snabb. En snygg utsida är ju aldrig fel men det är allt insidan som räknas!….. Jag behöver verkligen en bil just nu. Skulle du råka ha en som passar in på min beskrivning så kan du väl höra av dig.

Nu har björnarna vaknat läste jag i dagens vk, så nu dröjer det inte länge förrän man inte vågar gå åt nåt håll alls när man vill ta en promenad för att någon sett en björn just där. Jobbigt. Skulle väl passa på nu innan det börjar pratas, men när man har två små barn som inte vill sova för att det är för ljust ute är det svårt att ens tänka tanken att man skulle hinna ta en promenad innan det är dags att sova själv. Så jag får väl beväpna mig med mod och björnspjut när jag kan ta mina kvällspromenader igen.

En kommentar

  1. Virrig

    Hallå Carola!
    Vilken härlig blogg du har gjort! Man blir så där trevligt lycklig när man läser den faktiskt!:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.