Mördarsniglar

Jaha, nu ska det till en nationell handlingsplan för att få bort Mördarsniglarna från trädgårdarna i söder. Regeringen har sökt pengar till bekämpningen och kommer med största sannorlikhet att få det också.
Vore intressant att skicka ned ett gäng myggor och knott till huvudstaden och se hur länge det skulle ta innan vi hade några miljoner för att utrota dom också?! För så länge de håller sig här uppe är de väl inget problem…..

Nåja, det är väl problem som kommer senare. Först ska ju snön smälta. Och det verkar den äntligen börjat göra till min stora lycka! Tog en promenad efter jobbet i dag och njöt av solen och bar asfalt. Vågar man tro att våren är här på allvar?? Barnen kom hem från en dag på nalovardo med dagis rödkindade och lagom trötta. Men inte tillräckligt trötta för att somna utan hundra varv upp ur sängen och ut till mamma, läsa böcker och bygga med lego, pussla och blåsa trumpet. Mamma blir liiiite trött själv. Det är ganska skönt med tonåringar som lägger sig själva, om än alldeles för sent för det mesta.

Precis som jag förutspått så kom björnpratet igång vid köksbordet i dag! Mina vänner kunde inte förstå var de skulle börja gå när nallarna vaknat. När jag föreslog att de skulle hålla sig inom tätorten- alltså nära hus och människor tyckte de inte det var något bra förslag, eftersom de gärna sjunger högt för sig själva och tar ett eller annat danssteg också till musiken i mp3n och tänk om någon skulle se dem då!. Hemska tanke.
Ja, ibland är det inte lätt att välja- ska jag riskera att bli sedd dansandes fram eller bli uppäten av en björn…?

Till sist vill jag bara säga hur GLAD jag blev över kommentaren jag fått till mitt senaste inlägg! Tack snälla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.