Lat

Fick frågan ’har du vorte lat?’ av en kollega i går morse när jag kom till jobbet. Han menade att jag inte skrivit i min blogg på ett tag, så jag insåg att jag måste ta mig tid att skriva något helst varje dag, för man ju inte bli betraktad som lat…
Skulle skrivit redan i går men till min stora fasa så gick det inte komma ut på nätet, så jag gick tidigare till jobbet bara för att blogga.

Ännu en vecka närmar sig slutet och det har varit en fulltecknad vecka för min del. Först var det fullmäktige, sedan var det jobb och i går var det konfirmationsträff för oss föräldrar som har barn som ska konfirmeras i maj. Det var med tårar i ögonen jag insåg hur stor sonen blivit och hur fin han kommer att vara där han går i sin vita kåpa. När jag kom hem sa jag detta till honom och förvarnade honom om att jag kommer att gråta i kyrkan. Gissa om han tyckte jag var töntig? Ännu värre var det att jag frågade om han ville ha ett halsband som minne av den dagen, han tittade på mig som om jag var tokig och undrade vad i hela världen han skulle med ett halsband till!? Han vill ju hellre ha en extern hårddisk till datorn..

I helgen blir det marknad i Sorsele. Ser fram emot detta och hoppas på lika fint väder som i veckan och mycket folk. Sockar står högst upp på inköpslistan och förmodligen någon godis till de små, så mycket mer brukar det inte bli. I övrigt går jakten på en bil vidare och jag har lyckats engagera några mer kunniga än jag i sökandet, så det känns tryggt.

Ha en bra dag alla där ute.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.