Bättre begagnad funnen

Lugnet på min gata bröts i kväll av diverse smällare och fyrverkerier- att få barnen att sova blev inte det lättaste, men vad gör väl det en härlig vårkväll som denna!

Ett besök på majbrasan blev det och solen värmde nästan lika mycket som elden. Frans var mest intresserad av vattenpölarna och Axel hade fullt upp med att kasta stenar på elden. Vi gick hem innan fyrverkerierna tändes men hade ganska bra sikt från vårt fönster- Axel tyckte dock att vi skulle såga ned träden så att vi kunde se bättre…

Eleverna var lediga i dag men vi var några tappra själar som släpade oss upp i morse i alla fall för att jobba några timmar. Korridoren låg tom och öde och tystnaden var påtalig- det var nästan så man saknade vattenkrigen, pipet från mobiltelefoner och högljudd musik, man känner sig liksom mer hemma när det är som vanligt.

Mitt letande har visat sig gå bättre än väntat- jag slipper surfa och kolla annonser, åka runt för att träffa dem och jag behöver inte utge mig för att vara något jag inte är- bilexpert! Jag har hittat en som passar mig perfekt här i sorsele.Trodde aldrig det skulle finnas någon för mig här, men det är inte mycket man vet. Det enda jag vet just nu är att mörkret sänkt sig och jag ska skynda mig sova några timmar innan de små vaknar av morgonljuset, som kommer allt tidigare nu.

Sov gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.