Föraningar

Det fanns en god ursäkt till att inte göra allt som jag tänkt göra i går- SOLEN.
Istället för att måla skåpdörrar och foga kakel valde jag att vara ute hela dagen och göra ingenting. Man fick en god föraning om sommaren; solen, värmen, grillat till middag och ett mäktigt åskväder som avslutning på dagen. Det enda som fattades var myggen.

När jag vaknade i morse var himlen grå och regnet öste ned. Ett perfekt tillfälle att plocka fram roller och målarburk, med andra ord. Efter några timmars arbete är nu skåpdörrarna vita och fogen sitter där den ska. Till och med en pall och ramen till en spegel fick ny färg. Lagom till middagstid hade det slutat regna och snön som hållit min brevlåda upprätt har krympt betänkligt. Nu är det bara en tidsfråga innan den ger upp och ramlar omkull.

Skulle deklarera via Internet tänkte jag- och några tusen personer till tycks det, jag kommer inte in på grund av att för många vill in samtidigt, så jag får hoppas på mindre trafik i morgon. Tur att vi inte har de problemen här i Sorsele- att för många vill in samtidigt alltså. Då skulle polisen få fullt upp med att lappa alla bilar som står felparkerade, och det vill vi ju inte!

I morgon är det dags för ett besök i maktens högborg- kommunhuset och sammanträde med de andra ledamöterna i KS. Ska som vanligt bli mycket intressant.

God natt och sov gott.

2 kommentarer

  1. Lappen

    ”Tur att vi inte har de problemen här i Sorsele- att för många vill in samtidigt alltså. Då skulle polisen få fullt upp med att lappa alla bilar som står felparkerade, och det vill vi ju inte!”

    Bra skrivet, ironin är perfekt balanserad! Din blogg är alltid rolig att läsa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.