Innebandy är ju kul!

Sitter i soffan och försöker koppla av. Har värmt lite glögg och tittar på ett inredningsprogram på tv- älskar såna program, men kan inte låta bli att bli lite avis på de familjer som får sina hem inredda och omgjorda. Själv har jag fortfarande inte målat i hallen, och vardagsrummet är väl tråkigt….men man kan inte få allt här i livet.

Frans fick feber i onsdags och mormor och morfar fick rycka in. Något de inte hade något emot, när han är ganska trevlig att umgås med. Det måste vara rätt underbart att få vara hos någon som byter film i videon var femte minut när man tröttnat på Pingu eller Mumintrollen, någon som bygger lego med en eller bara vilar. Så han har verkligen inte haft det dåligt. Det har nog inte Axel heller, för på dagis har det varit fullt upp med julpyssel och julgodistillverkning!

I går fick jag ett brev från en av mina bästa vänner som jag tappat kontakten med och medan jag stekte köttbullar läste jag hennes fina välbekanta handstil, och fick både skratta och gråta. Hon hade faktiskt hittat mig genom mitt bloggande här på vk! Och kan på så sätt hålla lite koll på mig och mitt liv. Ser fram emot att sätta mig ned och skriva tillbaka- det är inte varje dag man får eller skriver ett vanligt hederligt brev, så här i mail- och sms tider.

Jag har spelat innebandy! Och det är bland det roligaste jag gjort på länge. Hade aldrig trott det skulle vara så kul eller gå så bra- vi vann över en klass med hela 8-0!! Tänker inte säga vilken, lite medkänsla måte man ju ha. Några av dem hotade med att inte komma till skolan i morgon, men jag tror de kommit över allt i morgon. För då är det ju sista skoldagen före jul! Ska bli mysigt att besöka kyrkan, så kan man kanske få lite julstämning igen…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.