Nyårstankar

Jaha, är det nu man ska ha ångest över allt man inte hunnit under året?? Bara några timmar återstår av 2008, och visst kan man ägna dem åt att reflektera, men det ligger inte riktigt för mig att grubbla i kväll. Nu vill jag bara se framåt! År 2009 hoppas jag bara ska bli lättsammare än detta, och chansen borde finnas….
Något nyårslöfte har jag inte avgett ännu, men däremot har jag lovat mig själv en sak; vad tänker jag inte avslöja här! Det vore som att säga vad man önskat när en stjärna faller- önskan går inte i uppfyllelse då.
Trots finanskris verkar många äta både hummer och oxfilé en kväll som denna. Vi har ätit smördegsinbakad fläskfilé med klyftpotatis och bearnaisesås, och glass med maränger till efterrätt. Inte så dumt, faktiskt. Efterrätten var mest uppskattad av Axel, som däremot ratade både kött och potatis. Han har inte ätit ordentligt på flera dagar och jag kan inte sluta fascineras över hur det är möjligt, själv skulle jag svultit ihjäl redan första dagen! Barn måste ha en hemlig reserv att ta ifrån när det verkligen behövs.

Har väl aldrig varit med om att det blåst så mycket som det gjorde i natt! Sov bara korta stunder i taget och oroade mig för att taket skulle blåsa bort eller en stortall rasa över oss. Lyckligtvis hände inget av det och nu verkar stormen gett med sig. Hoppas ingen blåste bort i dag…eller i natt för den delen, risken finns väl för en del som firar in det nya året- storm eller inte. Inte en enda raket har jag köpt så jag hoppas få kika på någon annans. Ska även passa på att se Tolvslaget på Skansen och Grevinnan och betjänten. Sedan ska jag önska alla jag känner och mig själv ett gott slut och ett gott nytt år!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.