Normalt eller inte…?

Om man nån gång skulle tvivla på att man är riktigt normal så kan man snabbt stilla sina farhågor genom att titta på talkshowen Jerry Springer, på TV 400. Där finns alla kategorier av människor som lever så långt från ett liv vi skulle kalla normalt, jisses…kan inte sluta fascineras över var de hittar dessa människor så jag besökte Jerrys hemsida. Där kan man själv anmäla sitt intresse för att vara med på tv, och skulle man känna igen sig i något av följande kan man få delta :

  • "Is your life like a Springer show?"
  • "Are you torn between two lovers?"
  • "Are you a hillibilly with a life full of drama?"
  • "Did you get two women pregnant?"
  • "Is you marriage falling apart from cheating? Do you want to confront that person on our show?"

Jag tycker inte mitt liv är så likt ett avsnitt av Jerry Springer, jag slits inte mellan två älskare, är ingen luffare och inte har jag gjort två kvinnor gravida. Inte har jag nåt äktenskap som håller på att falla sönder för att någon vänsterprasslar heller…..så jag kan nog pusta ut och kalla mig ganska normal, eller…? Roligt är det att titta på i alla fall när man inte har nåt annat för sig, men man ska inte vara pryd av sig för det är dessutom mer regel än undantag att någon klär av sig för att visa sina behag, ivrigt påhejad av publiken med ord som inte kan skrivas här.

I dag trotsade jag regnet och åkte till grannkommunen med mamma och syster för att komma ut lite och se nåt annat än väggarna i lägenheten. Det var väldigt trevligt och nu har jag bla. en ny provsticka till sockerkakan, tre doftljus och ett dlmått till baket i min ägo. Man behöver inte så mycket för att bli glad.

Insåg till min fasa att av ett långt sommarlov återstår nu bara två veckor!!? Hur gick det till…det är alltså nu jag ska hinna allt jag inte hunnit hittills. Bäst jag sätter igång redan nu. Ha de!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.