Bullbak och drömmar.

Vaknade halv åtta som vanligt i morse, ja hela veckan har jag av någon underlig anledning vaknat just den tiden, och i dag var inget undantag. Barnen vaknade strax efter och jag tyckte det var ett bra tillfälle att fylla på fikaförrådet, så jag bakade bullar och kokade saft som vi sedan avnjöt i solen på balkongen. Sämre start på dagen kan man ha.

Sedan gick vi över till moster där jag fick kaffe- har slutat dricka det hemma för det smakar inte lika gott att dricka det ensam. Sedan drog vi vidare till nästa vän för att se vad de gjorde, och hon var mest upprörd över att jag inte tagit med bullar till fikat. Ska komma i håg det nästa gång, jag lovar. Sedan var det plötsligt dags för middag och efter det blev det en tur till Laisan. Ett himla rännande i dag! Men så somnade de små ovaggade i kväll också, sedan de sagt att de skulle drömma om glass och mamma. De kommer att sova hur gott som helst med såna drömmar, hahaha.

Har fått tillbaka min tonåring som varit borta mest hela sommaren på jobb, och jag hade nästan glömt hur härligt det är med blöta handdukar på badrumsgolvet, tomma chipspåsar vid datorn och stora skor i hallen. Men han längtar mest efter att få jobba mera så jag får se hur länge jag får behålla honom den här gången…..

Har funderat på varför vissa bloggar läses oftare än andra och här på VK så är det oftast samma som ligger på listan över "mest lästa" och "mest gillat i veckan"…och jag kan bara konstatera att jag varken är politiker, fiskare eller modefreak, så jag lär inte hamna på de där listorna. Jag skriver ju bara om vårt liv på en liten ort i en del av världen, där inte så mycket händer…..snyft….nä, skojar bara! Skriver så länge någon läser. Nu ska mamman sova och drömma om Axel, Frans, Hampus och glass.

Sov gott!

Etiketter: , , ,

En kommentar

  1. angelica

    Mums va gott det ser ut me bullar!!!
    Jag va och plockade blåbär igår och ska baka nåt gott av dom idag, undra va det kan bli för nåt!
    Ta gärna me dig bullar hit om du har vägarna förbi:)
    Kramisar ankan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.