Värt?

Har funderat en del på mitt bloggande- igen. Det var fantastiskt kul att veta att folk faktiskt läser vad jag skriver och när "digga knappen" var helt ny var det många som klickade på den. Inte vet jag om mina bloggar blivit tråkigare, tristare, mer ointressanta än förut men responsen har blivit betydligt sparsammare och det får mig att tänka att jag kanske har gjort mitt här på vk.se? Är varken shoppingglad, politiker eller någon som samlar på arga lappar att skriva om….så vad återstår att blogga om?

Kanske skulle man ge sig in i den heta debatt som (ironiskt nog) uppstått under rubriken "Tummen upp" på Sorseles sida, den som handlar om snöröjarnas kompetens, eller brist på…!? Då skulle jag förmodligen få både många läsare och många kommentarer, det kan jag lova. Precis som om jag skulle skriva att det inte finns några föräldrar i Sorsele som inte vill sina barns bästa, och innan man dömer så skulle man behöva ta en titt på hela individen och den miljö han eller hon växer upp i. Hur är det att vara ungdom i dag? Hur står man emot grupptrycket? Hur ofta är det någon som ser allt bra man faktiskt gör? Det skulle jag kunna skriva om och då vore förmodligen diskussionerna snart igång igen, men det är inget jag längtar efter eller vill så jag nämner det bara. Vill inte vara "Häxan Surtant" mer i dag.

Nu är det fredag och jag ska städa innan Hampus med flickvän kommer hem! Ännu en vecka på jobbet är avklarad och med två helt nya elever i klassrummet så har det varit många roliga stunder och andra mindre roliga när jag helst velat slita mitt hår. Skulle behöva klona mig till tre, fyra eller fem personer för att göra alla nöjda. Nåja, nu ska jag bara njuta av helgen. Hoppas ni också kan göra det!

 

 

3 kommentarer

  1. Kinna

    Det är väl solklart att du som skriver så bra ska fortsätta! Jag förstår vad du menar för jag saknar också kommentarer till mina bloggar men jag tror att det ligger till så här att; folk läser men är det inte något som retar dom till vansinne så nöjer dom sig med att bara läsa och dina bloggar är ju läsvärda! Så fortsätt!

  2. kollegan

    sluta inte, du behövs!
    Sen är det som du säger, om vi har nåt att spy vår galla över t ex plogning så blir det fart på debatten. Ibland pratar vi innan vi har tänkt färdïgt, jag om nån vet att det är så. If you know what I mean!

  3. Carola

    Tack för uppmuntran! Det behöver vi alla ibland. Får väl intala mig att det jag skriver är läsvärt och att gnälla ligger inte i min natur, så jag fortsätter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.