Tårtkalas

Ja jisses vad tiden går fort…..Axel fyller sex år i dag och jag kan inte förstå vart åren tog vägen. Han är en mycket nöjd kille efter tårtkalas och fina presenter som nu sover sött i sin säng. Mamma ska snart göra detsamma och förmodligen drömma mardrömmar om kopieringsapparater och stenciler! Ni kan inte ana hur skönt jag tycker det är med fredag i morgon, jag behöver verkligen vila.

I morse var det plötsligt varmt och halkigt istället för kallt och frostigt. Mina elever tycker det är mycket konstigt med vädret här i Sverige, och jag kan inte annat än hålla med dem. Inte för att jag klagar, det får gärna vara varmt ett tag till, kylan kommer vi ändå att hinna tröttna på innan vintern är slut, eller hur….

God natt!

3 kommentarer

  1. Lena

    Ja kan du fatta, sex år, jag tycker det var nyss vi läste Hedda Gabler, eller jag o du halvsov tror jag, o de andra kämpade med Hedda i ditt forna vardagsrum, ha,ha
    Ett minne som poppade upp, o som känns väldigt nyss!
    Grattis i efterskott till Axel

  2. Carola

    Ja du Lena, det minns jag väldigt väl. Riktigt plågsamt var det, tänk att man kan vara så trött som vi var då, men är det nån skillnad i dag egentligen, jag undrar…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.