Finuldag

Så här underbar kan man se ut när man sitter och funderar på hur man ska bygga en bil på bästa sätt. Vi har spikat och bakat chokladbollar, tittat på en trollkarl, fiskat fiskdamm, målat en bild, tillverkat gubbar och fikat. Med andra ord så har vi haft en väldigt trevlig Finuldag! Var där för första gången i dag och det kommer inte att bli sista. De som ordnat detta ska ha en stor eloge- det är verkligen inte ofta man får vara med om så trevliga saker i Blattnicksele. Nu lät det som att jag bara är med om otrevliga saker där, men så är inte fallet…..!

Frans sköt till och med luftgevär och även om han inte träffade tavlan en enda gång så har han kvar den som ett kärt minne. Kanske blir det en jägare av honom en dag?

Åkte hem nöjda och belåtna, åt Thaimat i trevligt sällskap och nu blir det lördagsmys med mina prinsar. Den stora prinsen kom hem helt oväntat i eftermiddag för att umgås med kompisar här och jag har knappt sett röken av honom än. Nä, nu väntar popcorn och film, om vi inte somnar innan filmen startat….

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.