Förtydliganden

Mörkret har sänkt sig över Sorsele, liksom lugnet. Frans spelar "Mamma Mu" och Axel bygger en jätte fin pärlplatta. Han fick både pärlor och plattor i present i kväll och tänker inte ge sig förrän han är klar med åtminstone en….

Insåg att jag kanske varit lite åtehållsam med informationen i min förra blogg, så nu ska jag berätta att det är boken "Mamma, pappa, barn" av Karin Gerhardsen som håller mig vaken! Har aldrig läst något av henne förut men det lär inte bli det sista.

Bonden vi har lite roligt åt är Roger med mustaschen. Mest för att han verkar så tystlåten och tillbakadragen, men det verkar inte göra nåt för i sista avsnittet fick han hångla minsann! Nu menar jag INTE att det är fel att vara tyst och tillbakadragen, men han är så långt ifrån min "typ" man kan komma. Nog om detta.

Nu ska jag tända lite ljus, göra popcorn till barnen och hjälpa Axel med det sista på pärlplattan. Ha en fortsatt trevlig kväll där ute!

3 kommentarer

  1. Carola

    Jag har inte läst den första ännu men syrran har lovat ställa mig på kö. Har inte mycket kvar på denna nu 🙂

  2. Nina

    Samma författare- annan bok brevid min säng. Började i går på ”Pepparkakshuset”. Har inte hunnit så långt, men det värkar lovande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.