Böcker, berg, bedårande…

Får väl börja med att tacka för boktipsen som trillat in! Kul. Lånade "Änglar och Demoner" av Isa i kväll som trodde att jag skulle gilla den, så det blir till att lägga sig tidigt och börja med den….

Har haft en mycket trevlig helg i Sundsvall med ett besök på IKEA och diverse andra affärer, som Sorselebo blir man lätt fascinerad över att det inte går att hitta en parkeringsplats på hela området som är lika stort som hela byn, typ..att så många människor kan bli så sugna på att handla på samma gång är rätt fantastikt!

På lördagkväll blev det julbord på Södra berget och underhållning av Wallmans salonger, njöt i fulla drag och snart var en underbar helg över. Tillbaka till verkligheten med jobb och betygstress, önskar jag kunde vara lika cool som ungdomarna över alla jobb som ska lämnas in och tänka att "jag hinner", men det är jag inte!! De anar inte hur fort en vecka kan gå. Nu är det dags att leta fram tomte- och pepparkakskläder till småkillarnas luciafirande, Frans är bedårande där han sitter och sjunger om sockerbagare och Grinolle när han tror att ingen hör, är ganska övertygad om att han inte kommer att visa upp sina sångkunskaper för alla barn och föräldrar på fredag när det verkligen gäller. Men vad gör väl det, jag som mamma vet ju att han kan alla låtarna i alla fall, haha…

 

2 kommentarer

  1. Erika

    Jag blir glad av att läsa det du skriver! Du har förmåga att se det positiva i allt, dessutom med en härlig humor!
    09/12 Erika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.