DANS

Efter en mentalt mycket tröttsam helg tog jag mig upp i morse på ren envishet och gick till jobbet, som vanligt. Där var allt ungefär som vanligt. Lika stressigt, lika fullt upp som vanligt. Ibland undrar jag hur allt får plats i huvudet, kanske inte konstigt att man glömmer saker som att äta och andas……

Fick aldrig någon rätsida på vilken färg lördag och söndag har för Axel och Frans var inte riktigt sams, men båda var överens om att de var rosa eller vita. Får fråga någon som är mer påläst än mig. Ska jag sammanfatta min helg i färger så får det bli röd, svart och grå. Vad de kan stå för får ni klura ut själva.

Fick middag hos mamma och pappa som inte tycker jag ska äta ensam, de är för söta! Sedan bar det i väg till hälsohemmet där jag dansade AFRODANCE! Ja, använde muskler jag inte använt förut och fick mig ett gott skratt när vissa rörelser skulle göras, man är ju inte ung längre och det blev man påmind om. Men det var fantastiskt kul så det blir till att fortsätta nästa måndag!

Eleverna i åttan och nian roar sig med att gå bredvid mig i korridoren med böjda knän för att liksom vara på samma nivå som jag och tycker det är sååå roligt. Att de vuxit förbi mig är väl helt i sin ordning, men varför måste jag påminnas om hur kort jag är?! Att få kramar är mycket roligare tycker jag eller när någon säger "Jag läste din blogg i lördags natt." Då glömmer man att man är kortare än dem.

Nu väntar tvn en stund innan det är dags att sova igen.

2 kommentarer

  1. ÅSA

    Hej Carola !
    Jag kan tro att han menar att måndag är grön ,Tisdag är blå
    onsdag vit , torsdag brun , fredag gul , Lördag rosa och söndag är röd . Jag hoppas att de blev rätt . Lycka till kram Åsa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.