Skratt

Så har halva veckan gått igen och en efter en har kollegorna däckat i nån envis förkylning, så det är väl bara att vänta tills man själv drabbas. I morse när jag såg att det var -25 grader ute hade jag gärna stannat i sängen och snorat….men det kunde jag ju inte göra när det inte fanns nåt snor att snyta ut, så plikttrogen som jag är så drog jag på mig täckbyxorna och gav mig av.

Dagen avslutades med en rätt intressant sammankomst där vi skulle bestämma organistaionen kring en temadag vi ska ha nästa vecka. Efter en och en halv timme var allt bara snurrigare än innan vi började och ingen av oss visste var vi ska vara och vad vi ska göra. Ge mig bara en spackelspade och en hink med spackel så ska ni se det ordnar sig! Man ska inte krångla till det i onödan.

Pratade i dag vid lunchen om att jag inte behövt handla på länge eftersom jag inte har någon bil, men nu började vara sugen på gurka och bananer. Utan eftertanke sa jag det och inte förrän efteråt kom jag på hur det måste låtit för de med lite fantasi….ja, det är inte alltid lätt att vara singel.

Hade inte så ont i kroppen som jag trodde att jag skulle ha efter dansen, så nu finns ingen ursäkt för att inte fortsätta. I kväll har jag tränat skrattmusklerna så det räcker för ett bra tag, när vi på biblioteket avhandlade allt från semesterminnen till för höga bilar och mammas försök till att ringa till RÄTT person på sin mobil. När mamma dessutom berättade att hon inte kan hämta tidningen på morgonen för att brevlådan frusit ihop trodde jag att jag skulle skratta ihjäl mig. Sedan fortsatte det i samma stil när vi drack kaffe hos syrran och pappa skulle berätta om deras försök att beställa kläder via nätet. Jisses….ler så fort jag tänker på det.

Nä, nu ska jag vika tvätt och sedan väntar sängen. Natti natt…

2 kommentarer

  1. Johan Lodenius

    Hej, kul att läsa din blogg!
    Satt och surfade in på Sorsele och Gargnäs och hittade din sida, har släkt i Gargnäs och har varit där mycket men uppvuxen i Vaxholm och bor i Tjockhult.
    Planerar lite vad jag ska göra i Påsk med ungarna, skoter i Hemavan är det som lockar just nu…

    Hare fint, Johan

  2. Carola

    Hej Johan!

    Kul att du hittat min blogg och tar dig tid att kommentera. Skoter i Hemavan låter trevligt, men du vet väl att vi har fint skoterföre här i Sorsele också 🙂

    Hare fint, Carola.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.