Ur led är tiden….

Eller är det kanske så att tiden går åt rätt håll nu….mot Våren. Hade inte brytt mig om att ställa om klockan i natt så i morse fick jag glatt se en timme försvinna på bara några sekunder. Fascinerande…

Våren känns annars rätt långt borta när vi under helgen fått mer snö än någon kunde önskat. När allt man vill är att den ska försvinna ser naturen istället till att vi får påfyllning. Tack, men det räcker nu…snälla.

Hade bestämt mig för att verkligen vila den här helgen men som vanligt sprack mina planer när syster och jag bestämde oss för att hjälpa mamma istället med lite ommöblering och annat. Det blev mycket bra och väl hemma igen fick jag en idé om att flytta våra sovrum.  Det blev klart först i dag, och nu är jag sitället så trött så jag skulle kunna somna där jag sitter. Att ha järnbrist är ingen lek….har snart halsat två flaskor Blutsaft och ett paket järntabletter, men piggare kan jag inte säga att jag blivit.

Nåja, denna vecka blir ju ganska kort så det är bara att kämpa på. Känner mig trots trötthet glad och förväntansfull inför allt som väntar i påsk. Det är bra att ha något att se fram emot! Just nu är det mest sängen.

God Natt!

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.