Trucker

Att blogga är något jag verkligen gillar och har man en gång börjat tycker jag att man bör uppdatera sig med jämna mellanrum och med inte allt för långt emellan. Detta har bara inte fungerat i mitt liv just nu när det varit sjukt mycket med allt. Sitter i skrivandets stund och tittar på alla saker som är kvar i lägenheten- vet knappt var jag ska börja plocka. Det sista i en flytt är alltid värst, och det slutar alltid med att jag slänger ned allt i en låda och tänker att jag ska sortera det sen….

Förra veckan kände jag en samhörighet med de som kör dessa fordon på bilden när jag körde över 200 mil på fyra dagar! Packade en lastbil på sjutton kubik full med möbler på söndagkväll, för att styra kosan uppåt landet dagen efter. Väl här lastade vi ur allt, somnade totalt utmattad och åkte morgonen ned igen för att lämna tillbaka en tom lastbil. Att byta till Audi var en fröjd, men vi behövde vila lite innan vi åkte hem igen så det blev två nätter på hotell i Stockholm i alla fall. Det var en väl värd semester kändes det som. Att köra så många mil i ett sträck är inget jag rekommenderar, och varför är alltid sträckan mellan Blattnicksele och Sorsele som längst när man ska hem?? Det känns som man aldrig ska komma fram när man väl kommit dit. Kanske för att man vet att det är så nära?

Barnen har nu sovit i sina nya rum i huset vilket har gått över förväntan då de är vana att sova tillsammans. I dag flyttas förhoppningsvis vårt bredband så äldsta sonen också flyttar hem! Att få börja sätta upp gardiner, krokar och tavlor på väggen känns otroligt skönt efter alla större projekt.

Nu ska jag packa bilen och köra en sväng till innan jag försöker få i mig nåt att äta innan jag svimmar av hunger. Ha en bra dag i solen!

5 kommentarer

  1. Anna

    ja, jag håller med om att den sista lådan i en flytt alltid är värst. Jag minns en ”sista låda” som innehöll en burk lingonsylt, galgar, schampo, balsam och duschkräm, kokböcker, några dukar och lite andra udda saker. Det skrämmande är att idag, 15 år efter denna flytt, har jag fortfarande inte hittat lådan…

  2. Carola

    Ja Anna, intressant är att man förmodligen har alldeles för mycket saker när man inte saknar dom efter 15 år. Kanske lika bra att den är borta för den där lingonsylten är nog inte så god längre…..

  3. norrlänning i förskingringen

    Lite sent för en kommentar men jag kunde inte låta bli att skratta åt Annas kommenter om den sista flyttlådan som hon efter 15 år ännu ej hade hittat, som dessutom innehöll en massa ”diverse”:)
    Vis av erfarenhet av flyttar vet jag att det är precis så det är! Även om jag inte har en, säger 1 sista låda utan ofta ngr stycken sådana:) Men de är alltid ett hopkok av olika saker och jag vill inte hitta dom igen! Men de är dom första som dyker upp *djup suck* Personligen har jag svårt att hitta dammsugaren, paltgrytan och annat väsentligt!

  4. Carola

    Kul att du kommenterar ett inlägg även om det är ett tag sedan jag skrev det 🙂 Just nu vill jag inte ens tänka på alla lådor nere i källaren fyllda med ”diverse”. Hoppas din dammsugare och paltgryta dyker upp snart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.