Älg vid Lappkåtan i Lycksele

Carola SvanbergTrevligt att skåda. Jag blir glad över de tidsenliga rondell dekorationerna. Det finns ett tappert försök, när man ska köra till Vindeln och precis passerat Kulbäcksliden. Där vid skogskanten finns Helge och hans kamrat. Enkel och ändamålsenlig dekoration. Det är annat än galgen utanför renoverings objektet Vårdcentralen. Det är inte ens galghumor, jag blir aldrig glad när jag ser den.
Solsken på Lyckseles rondeller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>