Busan fick 15 veckor…

En busig och vacker finnspets valp hämtades i Enviken utanför Falun. Kärlek vi första ögonblicket. En liten varm varelse, så full av liv och en stor stark karl, som uppskattade varje bus. Vad spelar det för roll, att ena socken är försvunnen. Glädjen att se en valp med högburet huvud stolt spatsera förbi är fina minnen. Det är kvalite och det går bra med olika sockar på fötterna. Det är med varma busiga valpar, som med kontorsstolar, det är inställningen som gör det.

Det var lite svårt med trappstegen första dagarna. Förunderligt så snabbt de lär sig. Ni två delade allt. Inget bus, var för mycket bus. Ingen fläck på golvet, var ett hemskt misslyckande, det var en utvecklingsfas, som bägge gick igenom.

Allt frid och fröjd, tills söndags eftermiddag. En vänlig bilförare kommer in och talar om att Busan var påkörd. 15 veckors liv tog slut. Hundhimlen fick en ovanligt fin ung tikvalp. Det var respektfullt att bilföraren talade om vad som hänt. Underligt, att se en så vanligt vis fartfylld valp, ligga helt stilla. Inget synbart fel. Pälsen var ännu varm, men ändå är allt förbi. Busan har det bra nu, det spelar som ingen roll längre, att vassa valptänder biter av det mesta, som ska hålla fast, en mycket frihetsälskande finnspetsvalp.

Solsken på Busan och de som saknar henne.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.