Christer Åberg

Evangelist med rätt att predika om Jesus!

Lever du som om du aldrig ska dö?

Av , , Bli först att kommentera 0

Christer Åberg från Apg29 ställer frågan.

https://www.apg29.nu/osarbar-29480

Bli först att kommentera

Christer Åberg från Apg29 önskar God Jul och Gott Nytt År

Av , , Bli först att kommentera 0

 

En härlig video från Apg29 med Christer Åberg!

https://www.apg29.nu/a/58d

Bli först att kommentera

Skryt om Jesus du också som Christer Åberg

Av , , Bli först att kommentera 0

Se programmet här på Himlen TV7

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

Besök Christers blogg: www.apg29.nu.

I närbild
Ett andligt intervjuprogram med varierande gäster där vi får höra deras vittnesbörd om hur Gud har verkat i och genom deras liv samt vad de har lärt sig på vägen. Programledare är Daniela Persin, kanalchef för Himlen TV7.

personporträtt, samtal, vittnesbörd

Bli först att kommentera

Christer Åbergs bloggsajt Apg29 hackad av Anonymous?

Av , , Bli först att kommentera 0

Igår blev Christer Åbergs bloggsajt Apg29.nu hackad två gånger av en hackergrupp som påstod att de både var satanister och feminister och påstods komma från Anonymous.

– Det är bäst att säga att jag inte mår dåligt av det. Det enda som bekymrade mig var att när Apg29 låg nere att människor inte kunde nås budskapet om Jesus Kristus! säger Christer Åberg.

* Du kan läsa mer om detta här: Apg29 hackad av satanister

Bilder på den hackade startsidan:
* https://www.apg29.nu/storbild/1-1510221026-apg29-hackad-av-satanister.jpg
* https://www.apg29.nu/storbild/1-1510264716-female-hackers-united.jpeg

Tack alla ni som på olika sätt har hört av sig till mig. Tack för er omtanke, stöd och förbön. Gud välsigne er! säger Christer Åberg på Apg29.nu.

Bli först att kommentera

Apostlagärningarna 29 och Christer Åberg

Av , , Bli först att kommentera 0

Christer Åberg - Grundaren till Apg29.nu.

Evangelist Christer Åberg.

Om du undrar vem som driver Apg29.nu så kommer det en kort presentation av Christer Åberg här!

Hej!

Mitt namn är Christer Åberg och jag har en utpräglad klassisk evangelistkallelse på mitt liv. Min stil är folklig, vilket gör att människor blir glada och får lätt till skratt, jag spelar de klassiska väckelsesångerna med ukulele och gitarr. Min förkunnelse är enkel och handlar om Jesus och hur man blir frälst.

Jag pressar aldrig folk eller använder dem som objekt, inte heller använder jag manipulativa tricks, utan människor ska känna sig trygga, både de ”kyrkvana” och de mindre kyrkvana. Jag har stor respekt för människors fria vilja och integritet.

Jag har varit frälst sedan 1984, gått i två bibelskolor och tjänat Jesus i olika församlingar, men också rest runt i Sverige och i utomlands med sång, musik och förkunnelse om Jesus. Vid ett tillfälle var jag till och med anställd i Skandinaviska turistkyrkan på Teneriffa, Kanarieöarna. Jag har också under flera år varit en del av evangelisten Lennart ”Nenne” Lindbergs team.

Jag är är född 1964 och bor i Äng utanför Nässjö och har en dotter som är född 2006. Är änkeman sedan 2008 då min fru och lille son dog två dagar innan julafton. Detta skriver jag mer om i min uppskattade bok Den längsta natten, utgiven av Semnos Förlag 2016.

Jag driver en kristen blogg som heter Apg29.nu. Den är evangelisationsinriktad, talar om Jesus och hur man blir frälst. Bloggsajten har tusentals besökare varje dag och är en av Sveriges största privata kristna bloggar. Under årens lopp har några hundra blivit frälsta som har besökt bloggsajten.

Förutom detta har jag tidigare under flera år arbetat inom äldrevården som undersköterska i  bland annat  i Nässjö, Norrköping och i Jönköpings kommun.

Vill ni ha ett besök av mig? Ring! Mejla! SMS:a! Jag kommer vid mån av ledig tid!

 

Med vänlig hälsning

Christer Åberg

 

Tips:

 

Under den högstes beskydd

Ps 91:1 Den som sitter under den Högstes beskydd och vilar under den Allsmäktiges skugga, 2 han säger till Herren : ”Min tillflykt och min borg, min Gud som jag litar på.” 3 Han ska rädda dig från jägarens snara och den härjande pesten. 4 Med sina fjädrar täcker han dig, under hans vingar finner du tillflykt. Hans trofasthet är sköld och skärm. 5 Du ska inte frukta nattens fasor, inte pilen som flyger om dagen, 6 inte pesten som smyger i mörkret eller sjukdomen som härjar mitt på dagen. 7 Tusen kan falla vid din sida, tiotusen vid din högra sida, men dig drabbar det inte. 8 Du ska bara se det med egna ögon, bevittna hur de gudlösa får sitt straff. 9 Du har sagt att Herren är ditt skydd, du har gjort den Högste till din tillflykt. 10 Inget ont ska drabba dig, ingen plåga närma sig din hydda, 11 för han ska befalla sina änglar att bevara dig på alla dina vägar. 12 De ska bära dig på sina händer så att du inte stöter din fot mot någon sten. 13 Du ska gå fram över lejon och huggormar, trampa på unga lejon och drakar. 14 ”Han älskar mig, därför ska jag befria honom, och jag ska beskydda honom eftersom han känner mitt namn. 15 Han ropar till mig och jag svarar honom. Jag är med honom i nöden, jag ska rädda honom och ge honom ära. 16 Jag ska mätta honom med långt liv och låta honom se min frälsning.”

Tips:

Bli först att kommentera

I all min ödmjukhet vill jag berätta…

Av , , Bli först att kommentera 0

Förra året var jag med i ett program i Himlen TV7. Fick veta att det programmet är poulärast just nu! http://www.himlentv7.se/vod/

Programmet heter ”Christer Åberg – Bloggaren som skryter om Jesus”. http://www.himlentv7.se/vod/player/50647/

Bli först att kommentera

Christer Åberg: har du läst min bok?

Av , , Bli först att kommentera 0

Jag vill passa på att tipsa dig om min bok Den längsta natten!

https://www.apg29.nu/en-sann-berattelse-om-ofattbara-forluster-och-om-att-vinna-allt-28902

det är en bok med djup sorg och smärta men samtidigt ett fantastiskt levande och ljust hopp i Jesus Kristus!

Den finns att låna på en del bibliotek i Sverige. Har de inte boken så be dem att ta hem den!

om du vill veta mer om mig så kan du se på det här tv-programmet: http://www.himlentv7.se/vod/player/50647/

 

Bli först att kommentera
Etiketter:

Christer Åberg bloggar om Jesus

Av , , Bli först att kommentera 0

Evangelisten Christer Åberg, känd bloggare bland både kristna och icke-kristna, erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem.

I närbild > Christer Åberg – Bloggaren som skryter om Jesus

Daniela Persin är programledare, kanalchef för Himlen TV7.

Besök Christer Åbergs bloggsajt: www.apg29.nu.

I närbild är ett andligt intervjuprogram med varierande gäster där vi får höra deras vittnesbörd om hur Gud har verkat i och genom deras liv samt vad de har lärt sig på vägen.

Besök också gärna Chaberg – en intressant blogg. Medan du ändå är farten så kan du också besöka den här: Christer Åberg på GAB. Den är ett alternativ för Twitter eller till och med för Facebook!

Nu haglar tipsen, men jag måste också berätta om Youtubekanalen: apg29.nu – YouTube

Vad handlar det här om? Jo allting handlar om Jesus Kristus! Människor behöver Jesus. Ett sätt att kunna sprida det fantastiska budskapet om Jesus är över nätet. Nätet är fortfarande billigt att evangeliserar över och du når massor av människor.

Och det är naturligtvis Jesus du ska tala om. Inte massa annat. Det är Jesus Kristus!

Christer Åberg kommer snar ut med en ny bok som heter ”Endast hos Jesus finns frälsningen”. Den handlar enbart om att man måste ta emot Jesus för att bli frälst för det finns inte hos någon annan som frälsningen finns. Du kan redan nu förhandsbeställa den: bok@apg29.nu

Bli först att kommentera

God morgon med Christer Åberg

Av , , Bli först att kommentera 0

Christer Åberg från bloggsajten Apg29 talar och sjunger på ett oefterhärmligt sätt!

Bli först att kommentera

Christer Åberg på Avestas torgs skördefest

Av , , Bli först att kommentera 0

På skördefesten på Avestas torg sjunger Christer Åberg, Rosita Persson, Gunhild Änstgård Åh-åh vad Gud är god mot mig.

Bli först att kommentera