Bästa låneförmedlarna för företagslån

Under de senaste fem åren har antalet låneförmedlare på den svenska marknaden ökat markant, framför allt låneförmedlare som förmedlar privatlån utan säkerhet, så kallade blancolån. Däremot har det hittills funnit få alternativ när det kommer till företagslån. Under det senaste året har ett flertal nya låneförmedlare lanserats för företagslån, det är därmed nu även enkelt för företagare att hitta det billigaste lånet med lägst ränta.

Upp till 16 långivare prövar din ansökan

Låneförmedlaren kontaktar upp till 16 olika banker och kreditinstitut för att du ska få den bästa räntan på ditt företagslån. De flesta förmedlare erbjuder företagslån i intervallet 10.000 – 2.000.000 kr med en flexibel återbetalningstid från 1 – 6 månader.

Endast en kreditupplysning hos UC

När du ansöker via en låneförmedlare finns det inte möjligheten att ansöka om företagslån utan UC, däremot delar alla långivare som prövar din ansökan alltid på en enda kreditupplysning. Du behöver därmed inte riskera en försämrad kreditvärdighet på grund av för många UC förfrågningar.

Nya förmedlare av företagslån

Lendo som lanserades 2007 och som under lång tid varit en av Sveriges främsta förmedlare av privatlån förmedlar nu även företagslån utan säkerhet till aktiebolag och egenföretagare. Lendo förmedlar företagslån mellan 50.000 – 500.000 kr med en återbetalningstid mellan 6 – 36 månader. Bolagsformer som tillåts är aktiebolag, handelsbolag och enskild firma.

En ny utmanare inom företagslån är Krea som förmedlare företagslån mellan 10.000 – 2.000.000 kr med en flexibel återbetalningstid från 1 månad. Krea är den låneförmedlare som samarbetar med flesta långivare på den svenska marknaden, upp till 16 långivare tillfrågas för att du ska få den bästa räntan utifrån ditt företags kreditvärdighet och förutsättningar. Krea samarbetar exempelvis med långivarna Froda, Qred, OPR-Företagslån, Mynt, Klarna och Toborrow.

En annan ny utmanare är Ponture som förmedlar företagslån utan säkerhet från 10.000 kr med en återbetalningstid från 1 månad. Ponture samarbetar med total 10 st långivare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.