Sävars skoterburna snöänglar!

Av , , 5 kommentarer 5


Något i stil med detta kan jag tänka mig att den olycklige mannen som lät sig snöa in i sin egen bil utanför Sävar såg när en modig skoteråkare skrapade bort snön från hans bilruta i fredags. Foto från E4 mot den aktuella platsen. 

Två månader utan mat! Levde på snö! Ja, vi var många som satte morgonkaffet i halsen när vi läste VK:s sensationsnyhet i lördags! Och inte blev det mindre häftigt när man i dagens VK läser om att den 44-årige mannen från "Örebro-trakten" helt enkelt låtit sig snöa in längst in på en vanlig skogsbilväg någon km utanför mitt eget Sävar! Oj – ojojojoj, som mårdhundsmannen i Klungan skulle ha sagt… De flesta problem man kan komma på bleknar fullständigt i ljuset av detta!

Jag skulle tro att denne man trots sin djupa olycka vill skänka en tacksamhetens tanke till de skoteråkare (från Sävar?) som tog modet till sig och tittade in i bilen! Tala om räddande änglar! Från och med i dag har begreppet ”snöängel” fått en ny innebörd för mig!

5 kommentarer
Etiketter: ,

Två år som bloggare

Av , , 7 kommentarer 7

Hej!

Ett tag sedan jag bloggade nu. Många bollar i luften, mitt uppe i livet etc etc…

Men idag när jag kollade in på bloggen blev jag faktiskt lite stolt. Det är mer eller mindre exakt två år sedan jag började blogga, mycket för att presentera mig som helt ny lokalpolitiker inför valet 2010.

Och döm om min förvåning när jag såg att min anspråkslösa blogg haft över 100 000 "unika" sidvisningar! Samma dator räknas alltså bara en gång per dag. Det blir igenomsnitt ca 140 per dag! Tack ska ni ha som ids gå in här och läsa och/eller kommentera vad jag har på hjärtat. Det har ju mest varit Sävar och inte minst sedan vårt studiebesök på Sävar skola 11 januari 2012 har besöksfrekvensen varit särskilt hög, över 7700 sidvisningar (eller 227 per dag) sedan dess! Vi får se vad det blir för slutresultat…

 

Enligt VK:s folk var detta relativt mycket för att gälla en så pass okänd och ny lokalpolitisk bloggare. Välkomna åter,

er lokalpolitiker
Per Hansson

7 kommentarer
Etiketter: , ,

Blivande jägmästare bangar inte för fältundervisning…

Av , , Bli först att kommentera 2

Från mobilen

Blivande jägmästare bangar inte för fältundervisning i minus 20

Bli först att kommentera

Tack Göran Persson för den otrygghet du gav…

Av , , Bli först att kommentera 3

Från mobilen

För min egen del åker det röda kuvertet oöppnat direkt i pappersinsamlingen med Göran Persson i åtanke. Tack för den otrygghet du gav svenska folket i och med din pensionsreform!

D

Bli först att kommentera
Etiketter:

Vill å min sida tacka brevbäraren….

Av , , Bli först att kommentera 5

Från mobilen

…för hårt slit med att dela ut posten i alla väder! Tydligen är vi nöjda och glada på båda sidor om postlådan!

PS. Sedan ska vår fantastiskt snälle granne Bengt ha ett minst lika stort tack för att han så ofta tar bort plogvallen med sin snöslunga! DS

Bli först att kommentera
Etiketter: , ,