Sävars skoterburna snöänglar!

Av , , 5 kommentarer 5


Något i stil med detta kan jag tänka mig att den olycklige mannen som lät sig snöa in i sin egen bil utanför Sävar såg när en modig skoteråkare skrapade bort snön från hans bilruta i fredags. Foto från E4 mot den aktuella platsen. 

Två månader utan mat! Levde på snö! Ja, vi var många som satte morgonkaffet i halsen när vi läste VK:s sensationsnyhet i lördags! Och inte blev det mindre häftigt när man i dagens VK läser om att den 44-årige mannen från "Örebro-trakten" helt enkelt låtit sig snöa in längst in på en vanlig skogsbilväg någon km utanför mitt eget Sävar! Oj – ojojojoj, som mårdhundsmannen i Klungan skulle ha sagt… De flesta problem man kan komma på bleknar fullständigt i ljuset av detta!

Jag skulle tro att denne man trots sin djupa olycka vill skänka en tacksamhetens tanke till de skoteråkare (från Sävar?) som tog modet till sig och tittade in i bilen! Tala om räddande änglar! Från och med i dag har begreppet ”snöängel” fått en ny innebörd för mig!

Två år som bloggare

Av , , 7 kommentarer 7

Hej!

Ett tag sedan jag bloggade nu. Många bollar i luften, mitt uppe i livet etc etc…

Men idag när jag kollade in på bloggen blev jag faktiskt lite stolt. Det är mer eller mindre exakt två år sedan jag började blogga, mycket för att presentera mig som helt ny lokalpolitiker inför valet 2010.

Och döm om min förvåning när jag såg att min anspråkslösa blogg haft över 100 000 "unika" sidvisningar! Samma dator räknas alltså bara en gång per dag. Det blir igenomsnitt ca 140 per dag! Tack ska ni ha som ids gå in här och läsa och/eller kommentera vad jag har på hjärtat. Det har ju mest varit Sävar och inte minst sedan vårt studiebesök på Sävar skola 11 januari 2012 har besöksfrekvensen varit särskilt hög, över 7700 sidvisningar (eller 227 per dag) sedan dess! Vi får se vad det blir för slutresultat…

 

Enligt VK:s folk var detta relativt mycket för att gälla en så pass okänd och ny lokalpolitisk bloggare. Välkomna åter,

er lokalpolitiker
Per Hansson