Åsele/Dorotea – Hörnsjö IF

Idag tar Åsele/Dorotea emot Hörnsjö IF. Bloggen ställde fyra snabba frågor till Åsele IK- tränaren Phira Songcharoen inför matchen.

1- Hur har träningsveckan varit?

   - Träningsveckan har varit helt okej. Vi tränade väldigt mycket på dom misstag vi hade gjort mot Höjdens BK och försöker att förbättra oss till dagens match.

2- Var kommer ert fokusområden ligga på mot Hörnsjö IF?

   - Högpress vid försvar och anfall, mycket passningar och skott, hålla markeringar och försöka hålla uppe energin hela matchen.

3- Hur bedömer du laget efter de två första omgångarna?

  – Spelarna har presterat sig hårt under de två första matcherna och jag hoppas på att de ska göra det hela serien. Jag tycker att de har gjort ett bra jobb hittills och de kommer att bli bättre fram till sommaren.

 4- Vad är det du tycker att laget måste bli bättre på?

  – Vi måste vara mer beredda på långa bollar som kommer mot oss och speciellt mot dom skickliga lagen med snabba och skickliga spelare som Höjden till exempel. Vi måste också fortsätta att träna på hårda passningar, anfall och försvarsspelet och extra mycket på lagspelet.

Division V Södra

Åsele/Dorotea – Hörnsjö IF

Lördag 19/5 kl. 14.00

Lappvallens IP

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>