Åsele/Dorotea jobbiga för serieledarna

Under söndagen tog Åsele/Dorotea emot serieledarna Stöcke IF. Det var en jämn match som kunde ha slutat hur som helst där siffrorna skrevs till 2-2. 

 - Det var en spännande match och 2-2 var ju rättvist, säger Stöcke:s anfallare Daniel Souza.

Söndagens match var väldigt spännande där båda lagen stod för fina insatser under hela matchen. Hemmalagets målvakt Phira Songcharoen stod för en kanon prestation med många fina räddningar.

Det var bortalaget som började bättre och tog ledningen i den 3:e minuten och som fem minuter senare träffade ribban.

Men efter det så växte Åsele/Dorotea in i matchen och var nära att kvittera  med många fina lägen men låg under med 0-1 i den första halvleken.

I den andra halvleken började hemmalaget mycket bättre och lyckades kvittera till 1-1.

Några minuter senare fick hemmalaget en straff emot sig efter Daniel Souza blivit nedriven, men målvakten Phira Songcharoen briljerade ännu en gång och gjorde en väldigt fint räddning.

Åsele/Dorotea fortsatte vara offensiva och vände matchen till 2-1 och hade kunnat gjort fler mål i de tio sista minuterna, men istället så var det Stöcke som kvitterade till 2-2 i den 87:e minuten.

Matchen slutade 2-2 och enligt förre Åsele IK-spelaren Daniel Souza så var det rättvist.

- Det är aldrig lätt att spela på bortaplan, Åsele/Dorotea har ju en bra trupp med många unga och skickliga spelare. Jag tycker att båda lagen var offensiva och hungriga. Det var en bra match och 2-2 var ju rättvist, säger Souza.

Nästa helg gästar Stöcke IF Höjdens BK medan Åsele/Dorotea tar emot Sävar/Täfteå IK 3.

Division V södra

Åsele/Dorotea – Stöcke IF 2-2 (0-1)

Söndag 10/6 kl 14.00

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>