Gumboda Hed

Hej!
I fredags så var den årliga countryfestivalen på Gumboda Hed som var vårat mål. Kom upp runt 19 tiden så vi hann förutom att rigga upp prata en stund med killarna i Custom Covers som spelade inne i själva puben kan man väl kalla det, även lyssna en liten stund på dom för dom började spela redan kl 19. Var ett bra drag kring dom!
För våran del så är det lite envisa förkylningar som vi dras med, framför allt Christer som fick hoppa lite låtar som han sjunger solo men han gjorde ändå ett strålande jobb på stämsången.
Själv lite småhes men det gick väl hyfsat men vi bara lutar oss tillbaka och njuter när Mattias sjunger..ett kanonjobb som vanligt!

Var väl helt okej med folk som verkade trivas gott, även på kvällskvisten när kylan kröp på litegrann men det gäller att hålla värmen uppe å dansa på.
Sen tror jag många fick upp värmen bra när Rockfire dundrade på med sin show före oss, ett härligt sväng hade dom!

Vi spelade fram till kl 02.00 vilket kan vara tufft ibland, är som att kroppen är inställd på att sluta en timma tidigare som är mest vanligt men det går det med, framför allt om man känner att man har publiken med sig ända till slutet o det hade vi!
Vi rev på en drygt timma, var i stan runt 5 tiden och när man kom hem så tog man med sig VK ner i sängen o hann väl läsa ca 1 minut så somna man =)!
Nu tar vi det lite lugnt ett tag, sedan ska vi greja på lite med vår utrustning(verkar som vi inte gör nå’t annat..) men det är väldigt mycket runtomkring när man spelar i ett band såhär helt enkelt.
Nästa spelning är uppe i Långträsk en bit utanför Piteå, är en loge där som vi ska få nöjet att spela i den 19/7. Blir trevligt!

Då det gäller dans så är det ju dansbandsveckan i Gräsmyr med start från onsdag(9/7) till lördag med stora delar av dansbandseliten på plats, är en väldigt trevlig vecka med mycket folk!
Kommer osökt in på klassiska Dansbandsveckan i Malung vecka 29 som är en upplevelse!
Var ner för första gången förra året och vart helt såld med denna otroliga publik och stämning som var där nere så ett gott råd för alla som gillar att dansa och dansbandsmusik är att …åk ner! Ni kommer inte att ångra er.. =)
Själv åker jag ner på måndag o hem fredag så att jag hinner till spelningen den 19:e..ska bli trevligt! =))

Vi kanske ses i Gräsmyr eller varför inte Malung men från hela Janders så önskar vi er en fortsatt trevlig danssommar!

Ha d gott så länge!

Mvh Peder o Janders orkester

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.