Hemma och laddar om!

Hej igen!
Då är man hemma efter en trevlig vecka ombord på Birka Paradise! Som sagt lite annorlunda jul med massor av glada o danssugna människor! Var ganska fascinerande att sitta o se alla passagera lämna Birka i Sthlm bara för att i nästa dörr kliva ombord tusen nya.. =) Full fart hela tiden!

I lördags så klev Blizz av, dom är från Stockholm inte Gävle.. Efter lite kramkalas med dom så riggade vi om på scen och fick spela hela lördagen själv vilket var skoj! Lite mer liv o rörelse på scen för den är inte å stor på Birka för två orkestrar.. Efter avslutande dagspass på söndagen så var det även dags för oss att ’mönstra’ av. Alla i bandet har hållt sig friska o krya, klart Matte var lite sliten i rösten men den höll ända in i kaklet! Som Tony i Blizz sa till Matte: ’ Du har en stålröst!’ =)
Likaså det är spännande att få ombord allt så är det likadant när man ska lasta av all utrustning.. Först ska all mat osv ombord innan övrigt lastas av/på och eftersom våra kollegor Titanix och Callisto skulle äntra scenen så var det väldigt många case ett tag där vid lastporten men med hjälp av Birkas personal( trucken =) ) så hade vi rätt så snart lastat på allt i släpet för hemfärd till Umeå. Vi hann med en liten matbit i mässen som man kommer att sakna.. Vilken mat och alla dessa efterrätter! I söndags så var det marängtårta som bara var så underbar..på gränsen till tårögd blev man.
Ochså väldigt trevligt att få sådan positivt beröm från danspublik, kryssningsvärd och övrig personal att vi hade gjort så bra ifrån oss, så kul att höra!! =) Peppar oss enormt!

Efter att lämnat av Christer o Carola på Arlanda för flyg hem, dom jobbar idag måndag, så ställde vi in kosan norrut vilket gick otroligt bra förutom ett litet annorlunda stopp nedanför Sundsvall.. Då klev en reflexherre ut på E4:an o viftade in oss på parkeringen.. Det var Tullverket ( ? ) som stoppade oss och ville kolla om vi hade nå’t att tulla för… Men efter kikat i släpet så var det bara lugnt och vi pratade om ditt o datt istället, trevliga tullare, men vi tycker ändå att det var lite komiskt o konstigt men jag kom på när jag låg i sängen att vi blev omkörd av tullbilen och dom tyckte väl att vi hade ett stort släp att gömma grejer i så det var nog därför dom stoppa oss senare.

På tal om Sundsvall så åker vi dit igen på onsdag för att fira nyårsafton tillsammans med glada dansare på Södra Berget, detta trevliga hotell på med underbar utsikt över Sundsvall.

Tills den rapporten kommer hur den fortlöpte så vill vi i Janders önska alla ett gott slut på året och önska all ett GOTT NYTT ÅR!!

Mvh Peder, Janders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.