Malmberget by night!

Hej där!

Samling: 08.00 i Innertavle lördag 5/12
Slutmål: Malmberget FH (Nordan) 50 mil senare

Jajamänsan så var det! Vi hade en riktig trevlig tripp upp till Malmberget med en snabb lunch i Svartbyn som några gånger tidigare när man åker uppåt. Nilles bar heter stället och det satt bara fint med bräckt skinka, pannbiff o souvas var dom rätter som beställdes in. Strax efter kl 15 så styrde vi in mot slutmålet men först skulle det tankas och efter det så hade vi lite svårt att hitta men till slut så kom vi rakt upp till Nordan där dansen skulle vara.
Upppackning gick galant och soundchecket likaså, lite spännande dock med ny basist och ljud från Alfs bas men det gick finfint det med.

Runt kl 18 började folk strömma in och det var riktigt mysigt i foajen med en liten orkester som tog emot med härliga julsånger och naturligtvis glögg plus moms. Vi fick tillgång till ett omklädningsrum med lite relax så vi hade Jandersmästerskapen i biljard. Alla utom Christer som for på besök till Dundret för att träffa Tobbe i Jive. Vem vann biljarden då? Matte vann men det var mest tur tyckte jag o Alf..
Vi fick även besök av Radio Gällivare som sände från samma hus så Matte fick följa med och prata lite grann plus att skivan spelades! Det var ju trevligt!
Lite mat från köket, lite besviken att vi inte fick gå lös på julbordet men huvudsaken man får mat och det var gott det med!
Kl 21.30 så drog vi loss och vi hade en trevlig afton fram till kl 02.00. Inte så speciellt mycke folk men vi hade kul och Alf på basen gjorde ett kanonjobb!
Dom som var där hade skoj med.
Efter sedvanlig rivning och packning av släpet så styrde jag färden mot Gällivare och Grand Hotel Lappland där vi skulle få lite nattsömn.
Oj så fort man somna och strax före kl 10 var det revelj med frukost med utsikt mot ett dimmigt Dundret och några malmtåg från LKAB.
Så vi var på rull runt halv elva och hemfärden gick utan problem och med bra vägföre var vi i Täfteå och Innertavle runt 17 tiden!
Tyvärr inga bilder från dansen på hemsidan pga tekniska problem men vi bjuder på lite före spelningen bilder här under. Första bilden på Alf, bara en sån sak! =)

Nu på fredag är det Äpplet som gäller! Skönt att spela på hemmplan, många människor man känner, snäppet närmare än Malmberget dessutom =).
Nu under veckan dessutom klart med Viking Line Rosella jag skrev om häromdagen. Blir skoj! Vi tar även Sundsvall på vägen ner så vi gör en tredagars där i mitten av mars nästa år.

Då ses vi på fredag nere på Äpplet och så ger vi järnet!! =)

Ha det gott tills dess!

Mvh Peder, Janders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.