Logdanspremiär i Fromheden!

Hej där ute!

Då var det dags för oss i Janders trio att göra sommarpremiär i denna fantastiska skapelse som kallas logdans. Platsen var mysiga Fromheden som ligger några mil utanför Norsjö. Avresa från Innertavle ca halv två och efter en tidig middag i Skellefteå så var vi på plats i Fromheden strax före 17. Avlastning på danspaviljongen är en mindre religiös upplevelse för det är bara att lägga ner rampen direkt på scen!? Härligt!

Så det var riggat o souncheckat runt kvart över sju och då sitter det fint med kaffe och byta om i lugn o ro. Kl 20.00 drog vi igång hela kalaset.
150 betalande hade liksom vi en härlig kväll, svetten flödade från alla håll o kanter..=)
Även väldigt trevligt att återse bekanta som börjar dyka upp när vi spelar, det gillar vi!
Vi återkommer till Fromheden igen den 31/7.

Servicen i Fromheden är ochså toppbetyg med arrangören Micke i spetsen. Aldrig några problem där inte.. =) Det tackar vi för!


Strax efter kl 01 så styrde vi kosan hemåt, inga problem alls utan nu är det årstiden där vi har ljust natt som dag.. Magiskt!

Publikbilder från Fromheden kan ni se på www.janders.se som vanligt.

Nu i morgon måndag så börjar Matte sjunga in på riktigt och sedan lägger vi stämsång på det så om kanske 3-4 veckor är våran nya cd klar! Kan bli tidigare men man vet hur det kan vara ibland, det kan ju småjäklas..

Nästa spelning blir nu på midsommardagen i Örträsk vilket ska bli trevligt! Hembygdsområdet kommer att vara fullt med underhållning, mat mm. Vi spelar upp till dans, Riff Raff Ruff kommer att spela i öltältet plus trubaduren David Henriksson som ochså underhåller på området. Vi får väl bara hoppas att vädret är med oss för då kan det bli en kväll att minnas! Ligger så vackert vid sjön detta område.

Tänkte även visa upp vår nya trioplansch.. Tre vältränade killar i sina bästa år..

Tills vi hörs och ses igen… Ha det gott!

Mvh Peder

5 kommentarer

  1. Anita Lindström

    Hej och tack för lördagen i Fromheden.hoppas att affichen kommer och skivan så vi gratta en viss person i juli

    Kram

  2. Annica Eriksson

    Gör mig en tjänst å fira min syster Aina som har fyllt jämnt. Hon kommer å dansar till er den 31 juli. Fira henne från scenen så det blir riktigt pinsamt för henne,men hon skulle uppskatta det helt klart. Tack för en bra spelning på midsommardagen i Örträsk :)/Annica

  3. Peder

    Hej Annica!
    Tack för berömmet från Örträsk =). Jodå, Aina vart firad i lördags och naturligtvis från scenen.. Ha det gott! Mvh Peder, Janders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.