Vilken helg vi hade!

Hej där!

En liten sen rapport från helgen som gått men här kommer den! Det var ju dags att ta fram scenkläder och övrigt som behövs när vi nu skulle starta upp efter några veckors skön sommarsemester. Det var två trevliga jobb vi såg fram emot.. Fromheden i lördags och på söndagen Hejlogen.

Samling i Innertavle runt kl 14 på lördag och vi var uppe i bra tid i Fromheden och ni som följt med här i bloggen vet att lasta av är en smal sak i Fromheden. Efter någon timmas riggning så gjorde vi ett besök på restaurangen. Fortsatte sedan med soundcheck och lite kaffe från trevliga arrangören Micke innan vi drog igång kalaset kl 20.00. Kom bra med folk, ca 200 personer som hade trevligt och dansade så svetten lackade! Även vi på scen hade ytterst skoj!
Dessutom var vi riktigt spelsugen efter vila så det gjorde inte saken sämre. När vi var klar kl 00.00 så var det ett nöjd Janders som klev av scenen.

Söndagen inledde vi med besök på nämnda restaurang för "frukost" runt kl 12. Efter det så gick vi till danspaviljongen och repade in lite nya låtar som fått vila ett tag. Någon Elvis-låt, Gitarrboogie osv.. Vi hade lämnat allt på scen för vi kände oss ganska bekväm att vi skulle hinna upp till Hej i god tid eftersom det bara är ca 8 mil dit.
Ochså blev det, runt kl 15 tiden drog vi iväg och vi kom till denna fantastiska skapelse mitt i skogen som kallas Hejlogen i just byn Hej.. =)
Trevligt mottagande av arrangörsparet (dom makalösa! ) Torbjörn o Monika Agghammar. Vilken service! Efter att vi riggat en stund så blev vi bjuden på makaroner och köttbullar, satt som smäck!
Inget strömavbrott den här gången som vi hade den 4 juli när vi var där senast utan kl 19 startade vi och inom kort hade vi hela 250 personer som dansade framför oss..!? Oj, så trevligt det var och så varmt det var för oss alla inblandade. Vi fick till med stordansaren från Hortlax, den gode  Penny att byta allt från kalsonger till skjorta i paus.. Bara en sån sak! =))
Kort och gott en superkväll hade vi och vi ser fram redan nu emot att komma tillbaka i juni nästa år.
Efter vi riggat ner och lastat ihop så vart det sedvanlig hamburgare från grillen som smakar bra innan vi drar iväg. Vi var hemma runt 4- tiden och det var skönt att veta att man hade semester dagen efter.. =)
Inga kort från helgen tyvärr pga att undertecknad glömde kameran men jaja..ingen är felfri. =)

Nu på lördag åker vi iväg till Allsåklubben som ligger några mil ovanför Överkalix. Christer har spelat där förut (naturligtvis..) och säger att det ligger fint till och är en trevlig bekantskap. Blir skoj!

Våran cd är på gång med stormsteg! Vi kan nu med större säkerhet att den dyker upp i slutet av september.. Håll bara utkik på hemsidan våran när det är dags! Adressen är www.janders.se.

Ny rapport efter helgen kommer..

Ha det gott tills vi hörs!

Mvh Peder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.