Långträsk med besök av Kurt!

Hej!

Då var det dags efter några veckors vila från sjäva spelandet att ge sig av på vägen igen. Vi har under den här tiden piffat upp släpet lite grann plus att vi har köpt in lite nya lampor för att ha bak på trossen och monterat detta för att det ska gå så fort som möjligt att rigga upp när vi kommer fram.
Det var Långträsk som skulle besökas igen vilket vi gör för tredje året på raken, skoj! Vi stack från Täfteå i bra tid för det var ju så att På dans med Kurt skulle komma och dansa och filma där uppe. Så ville vara så förberedd som möjligt på det med ljud o ljus osv.
Micke Björk var den som följe med oss upp igen och vikade på gitarr.

Resan gick bra med matstopp i Skellefteå och vi var uppe strax efter kl 17. Gick bra med riggning och lamporna som vi jobbat med visade sig fungera bra. Även soundchecket gick strålande och vi var färdiga i god tid. Det är skönt att byta om och ta sig en kopp kaffe i lugn o ro.


Kl 21 som vanligt drog vi igång och efter ca 30 minuter så kom Kurt upp och började filma som bara den! Var kul och lite impad hur galant Kurt tog sig över scenen men det var klart att lite grann var han och knuffade i herrarna framför mig för att få bra bilder. =)
Men sen är det som vanligt..suck. Varför ska allt hända en sån här gång!? Micke hade en sträng som gick, Christers trådlösa sändare till sin gitarr sluta fungera så det vart tyst en stund.. jaja. Trevligt var det iaf med besök på scenen!  Blir spännande att se slutresultatet dock!
Efter ett extranummer så kunde vi börja packa ihop och det brukar ta en timma, likadant igår och efter en behaglig resa hem så kunde man krypa till kojs runt sex i morse.
 

En annan sak vi har jobbat med är förstås skivan.. Nu har vi lyssnat genom en första mixning och synpunkter på det har vi lämnat och skickat tillbaka till den gode Ola Wikström i Bjästa för lite finputsning. Snart kommer den att vara klar!!! =)
www.janders.se kan du göra en förhandsbeställning av nya skivan.
 

Nu är det lugnt på spelfronten fram tills 23/9 då vi åker på turné till Sundsvall och Viking Rosella två dagar. Vila måndag sen åker vi upp till Erkheikki och Tärendö för att spela på deras berömda vecka Römppävikko! Det blir ett gäng trevliga spelningar att se fram emot, även några mil i bil förstås.. =)
Men vi kommer inte ligga på latsidan för det utan skivan ska färdigställas plus att vi ska repa in ett gäng nya låtar så det kommer finnas att göra ändå.

Vi söker fortfarande någon som vill spela med oss.. Först o främst en saxofonist som har som bi-instrument klaviatur. Men kan du även spela klaviatur så är du varmt välkommen att höra av dig! Mejla till mig på [email protected] om du är intresserad eller bara vill ha lite information!

Tills vi hörs igen.. Ha det gott!

Mvh Peder

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.