Lite bilder från Malå!

Hallå där!

Då kan man sammanfatta en trevlig helg igen med många glada människor och två trevliga spelningar.

Lördagen blev en tidig start för vi ville få några extratimmar i Malå för vi har inhandlat en ny mixer som det var premiär för. Så redan runt kl 12 var vi Malå och efter en snabb lunch så var det bara att börja jobba med att rigga upp på Malåborg (Folkets Hus). Gick bra och efter ett gott jobb av framför allt Christer så kunde vi få grejerna att låta hyfsat iallafall men det är många timmar kvar innan vi kan vara riktigt nöjda.. =)
Strax efter kl 16 så dök våra kollegor upp, Stage från Skellefteå.
Vi hade även besök från nästa generation dansbandsmusiker. Ett band från Malå som heter Lubertz var och snackade lite med oss. Kul! Lycka till säger vi till dom!
Då var det Stage tur att få greja på med ljud osv och då passade vi på att åka och äta middag. Malå Stekhus vart flitigt besökt i lördags men det var gott käk!

Kl 20.00 drog vi igång och sedan växlade vi och Stage kvällen lång fram till kl 01.00. Runt 300 besökare blev det innan dansen var slut och det var trevligt! Sedan är det ju alltid skoj att få dansa själv lite när man spelar nonstop så här =).
Ett stort tack till Stage för gott samarbete!!
Lite senare nedpackning än vanligt eftersom vi är två orkestrar så klockan var väl runt sextiden i söndagsmorse när man kunde släppas av och krypa till kojs.

Söndagen var också en trevlig dag med nästan fullt hus på Musikens Hus i Vännäsby. En trevlig och rolig söndagkväll!

Lite bilder från lördagen som Daniel tagit.
 


Dags för lunch i Malå!


Nu börjar vi vara klara bägge banden


Full fart på Stage i Malå!


Vår nya mixer som jobbades febrilt med i lördags

 
Nu är det rast och vila ett tag från själva spelandet men som vanligt så ska det fixas bakom kulisserna med det ena och andra. Nya låtar som vi ska börja repa och även nya kläder inför sommaren ska inhandlas och det ska fotograferas för nya kort och affischer. Fullt upp som sagt! =)
Nästa jobb är pingstafton i Arjeplog.
Sedan så inväntar vi spänt vad som händer i Dansbandsduellen. Vi väntar på två nya band som juryn utser i april och två till i maj. Efter det tillkommer det ytterligare tre band som fått flest röster innan juryn på Allas utser fyra band som får åka till Malmö och spela i finalen. Vinnare får spela 45 minuter på kvällen torsdag 23/8 under Malmöfestivalen! Det vore väl trevligt!! =))
Fortsättning följer..

Nu börjar logdanserna i Gräsmyr, Täfteå osv osv så nu är det bara att ge sig ut i vimlet! Hoppas vi ses någonstans! =)

Mvh Peder
 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.