Birka Paradise!

Hallå där!

Janders calling! Då är vi på en turné som vi startade i lördagsmorse då färden styrdes mot Hedesunda en bit utanför Gävle. En behaglig resa och vi togs emot av arrangören Ann-Kristin på Road 59 där ägaren Tommy bjöd på gott käk. Tack så mycket för det!
Väldigt tjusigt belägen dansplats där vi hade en trevlig kväll, kanske inte så mycket folk men en sak fanns det gott om..mygg! Men det var bara att dränka in sig med "myggparfym" så var kvällen räddad! =) Tack så mycket för strålande service och mottagande och vi hoppas vi får ses igen.
Efter att vi riggat ner så var det Uppsala som gällde för övernattning för att på söndag t sig ner till Stockholm och få kliva ombord på Birka Paradise som gäster! Bara en sån sak.. Var en väldigt trevlig kväll vi hade och vi fick själv dansa till Gideons från Eskilstuna som skötte sig med den äran. Trevligt!!
Måndag var det bara att invänta det spektakel som alltid infinner sig när det ska packas ur och lastas in på detta fartyg.. Folk o lastbilar överallt men nu har vi ju lärt oss rutinerna och det går bra.
Rätt så skapligt med folk på dansgolvet hela kvällen så nu har vi två kryss kvar innan vi kliver av på torsdag.

Lite bilder hur vi haft det hitills..


Inlastning och riggande pågår för fullt på Ön Hedesunda


Kassören(tyvärr glömt namnet) och arrangören Ann-Kristin, till höger i Hedesunda


Väldigt tjusig danspaviljong i Hedesunda

 
Janders in action på Birka Paradise igår måndag


Ja, vad händer här då…


En nöjd orkester efter avverkat spelpass

Tack till vår vän Ronny Högberg med fru Gunweig som tagit bilderna på Birka.

Vi återkommer senare med resterande berättelse! 

Ha det gott!

Mvh Peder 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>