Kiruna!

Hallå där!

Så har vi gjort två härliga kvällar igen uppe i Kiruna på det fina hotellet Scandic Ferrum. Passar på att tacka redan i förtexterna om bra service. Men vi tar väl det från början..

Som kanske inte började så bra.. Vi var på väg att rulla ut från Umeå när det visade sig att kupéfläkten inte ville vara med. Samtal till Bildahl och ett stort, stort tack för strålande och snabb service! Vi kommer upp med tårta inom kort!
För det var ju några mil som skulle köras innan vi var framme. Lunch på nya matstället i Töre som nu heter Roady, kanonkäk! Vi åt även där på hemvägen i söndags, så gott var det.
Men vi var uppe i bra tid ändå och riggningen gick bra och nu har vi varit där några gånger så man börjar kunna rutinerna. Våra nöjeskompisar denna helg var två duktiga tjejer som kallar sig för 2njoy, Tina och Kristin som dom heter. Dom sjöng julsånger, ABBA, schlagers osv. så det stod härliga till. Kanon! =)
Fredagens danskväll flöt på bra och efter lite eftersnack så var det sängen som hägrade och det var inte dumt efter en lång dag.

Lördag uppe i Kiruna är skön! Sovmorgon, lulla runt på stan, fixa lite med instrument, dricka kaffe och pepparkakor på det, repa lite julsånger.. Ni ser, går ingen större nöd på oss när vi är där. Sen på kvällen var vi uppe och tränade på gymet, pingis och vi hade en fantastisk tjej som var där och tränade samtidigt.. Blossom Tainton. Där snackar vi träning! =)
Vi äntrade scenen kl 22 och vi hade riktigt skoj och som vanligt får vi träffa våra vänner som alltid kommer när vi är uppe i Norrbotten. Kul att ses igen!
 

Inte många timmars sömn förrän det är frukost och sedan rigga ner alltihop, in i bussen, tanka, köpa en Japp och en Loka. Vi lämnade Kiruna strax efter kl 10 och vi var hemma i Umeå runt kl 18.30 efter en bra hemfärd.
 

Förberedelserna inför Playa Del Sol fortsätter och tänk.. Nu är det bara några veckor kvar till värme och sol! Magiskt.. =)
Nästa jobb är uppe i Kusmark 21/12 som är ett nytt ställe för oss men det har varit väldigt bra med folk i höst enligt arrangörerna Torbjörn & Monika Agghammar (precis, paret med Logen Hej) Så vi ses väl där?!

Nedan lite bilder från helgen uppe i Kiruna.

Tills vi hörs igen.. Ha det gott!

Mvh Peder


Perfekt början på resan! Bussen på Bildahl för byte av kupéfläkten


Dansrestaurangen på Scandic Ferrum i Kiruna strax innan dansen börjar


Tjusiga belysta träd i Kiruna


Delar av Janders i funderingar..


Janders tillsammans med showtjejerna i 2njoy.


Vår nya buss med en härlig vinter i bakgrunden

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.