Hallå där!

Hej!

Det var ett tag sedan nu man var och skrev något men det är ibland mycket annat man ska hinna med mellan varven! 🙂

Sedan vi senast hördes så har vi gjort några jobb, bland annat spelat med giganterna i Lasse Stefanz uppe i Lycksele på Hotell Lappland. Tredje året på raken och det är alltid trevligt men lite mindre folk för varje år och det är ju synd.
 

Christer har bestämt sig för att sluta efter många år i Janders. Undrar hur många timmar på scen han har med Janders? Hur många mil han åkt? Skulle vara kul att veta.. 🙂
Således söker vi en ny sologitarrist som gärna får ha något bi-instrument, kunna sjunga litegrann och framför allt passa in i gänget! 🙂 Som nog alla säkert förstår så umgås vi väldigt nära på våra resor så den sociala biten är a och o. Och lite halvknäpp samtidigt för att orka med många tidiga mornar, sena nätter, långa resor, tunga lyft osv osv.. Låter ju hemskt då jag själv läser det men attans så kul det är!! :))
Dra iväg ett mejl till [email protected] för intresseanmälan eller om det är andra frågor och funderingar du har.

Nu i morgon åker vi till Vindeln för lite motionsdans. Platsen är Forum och tiden är mellan kl 19-22.30. Lördagkväll är det på hemmaplan, närmare bestämt nere på Äpplet tillsammans med kollegorna Martinez! Blir premiär att vi spelar med dom så det blir kul! Nu hoppas vi på mycket folk.

Hoppas vi ses någonstans!!

Ha det gott!

Mvh Peder
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.