Lite nytt på fronten..

Hallå där!

Nu är vi i maj månad, det går fort.. På torsdag åker vi ner hela gänget till Ramvik några mil hitanför Härnösand och det blir en ny bekantskap för oss. Kul! Förövrigt det enda jobb vi har i maj så då blir det tid till att fixa och dona med annat göra som finns i vårat lilla kapell.. 🙂

Vi har fått frågan om Playa del Sol..hur det blir nästa år. Både på danser och via mejl och bloggen osv men beskedet är att vi INTE kommer att åka ner. Det beror framför allt på våra civila jobb, problem med semestrar plus att det börjar fyllas på med andra spelningar här på hemmaplan. Svårt att hitta en lucka helt enkelt..
Men vi får se vad framöver vad som kan ske!
Men lite positivt är att Norweigan börjat betala tillbaka pengar till oss för det hiskeliga priset vi betala för övervikt nere på Gran Canaria när vi skulle hem i februari. Vi är inte riktigt i hamn men snart så och all heder åt flygbolaget för att dom inser att något blev galet.

Skivan? Jodå, vi har börjat sålla ut alla låtförslag vi fått! Helt otroligt vad många vi har fått, säkert närmare 100 stycken och det tackar vi för! Varit skoj att lyssna igenom allt.
Vår förhoppning var att den skulle vara klar innan sommaren men nja..blir nog under hösten men den som väntar på nåt gott…eller? 😉

Vi söker en ny medlem efter Christer som ska sluta. Du får gärna vara sologitarrist, du kanske spelar klaviatur? Hör av dig! Kan du sjunga så är ju det alltid trevligt! Lead eller körsång är välkommet. Skicka lite info om dig till just [email protected]

Det har ramlat in några spelningar här i sommar. Först 27/6 i Döbelns park här i Umeå som brukar vara välfyllt. Är dessutom vädret med oss så blir det kanonskoj! Helgen 5-7 juli är nu fylld.. Fredag i Pajala, lördag i Arvidsjaur och sedan länge bokat hos Joel med fru i Ljusvattnet på söndagen. Låter ju som härlig tripp!
Plus lite annat som finns under "spelningar" på www.janders.se.

Fancluben rullar på! Våra snygga t-shirts är på gång och dom som har betalat får snart en hem i brevlådan. Ni som vet med er att ni inte betalat in avgiften så gör det så har ni oxå en läcker och unik t-shirt snart. Bra inför sommaren kanske.. ?

Hoppas vi ses någonstans!

Mvh Peder

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.