Ersboda Folkets hus

Hallå där!

Helgens jobb gjordes på hemmaplan här i Umeå. Närmare bestämt på Ersboda folkets hus. En bra dag som började med uppackning i lugn o ro för att åka hem några timmar (lyxigt) för att sedan knacka igång kalaset kl 19.00. Nästan 250 pers var på plats och som vanligt när det är i Umeå så är det väldigt många man känner så det blir alltid lite speciellt. :) Väldigt trevlig kväll är vår sammanfattning och det kändes som att vi fick skön respons tillbaka med applåder och visslingar.. Kul! :D

Glöm inte att rösta på oss på Kjelles dansotek där vi innehar nionde platsen med ”Försök inte lura mig”. Röstningsstopp för denna gång är kl 17 nu på onsdag! RÖSTA HÄR! Klicka på ”aktuell lista” och följ instruktionerna.

Tills vi hörs igen… Ha det gott!

Mvh Peder

 

Ersboda FH
Så här såg det ut i lördags på Ersboda FH i Umeå

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>