Vilka dagar vi har haft!

Hallå där!

Ja, då var det så dags i lördags att åka ner på ett efterlängtat orkesterforum i Bergvik utanför Söderhamn. Vi kom ner i bra tid på eftermiddagen till Bergviksparken och efter några samtal så kom lokala arrangörerna Kent och Bettan med nyckel och fika i högsta hugg! Mycket trevligt välkomnande så riggning och soundcheck gick alldeles utmärkt. Vi blev även bjuden till Kent o Bettan på kvällen på lite samkväm plus att huvudarrangören Rent Nöjes VD Thomas Isaksson, kallad Isak och hans medarbetare Samuel dök upp lite senare på kvällen. Dom kommer från Karlstad så dom hade lika långt som oss att köra. Mycket trevlig kväll med väldigt trevliga bekantskaper för livet känns det som. 🙂

Kl 14.00 på söndag var det mingel och presentation av arrangörer på plats, orkestrar osv. Konferencier var legendariska Joel Emanuelsson som är mycket känd i branschen. Även bröderna Redman var på plats och det var så kul att få träffa Markus och Mikael eftersom dom har bloggar och fotosidor och följer dans och dansband med stor iver. Ett kanonjobb för branschen gör dom! Jag återkommer till dom.

Banden på plats var Lars Kristoffersson Band (Norge), Holidays, King Edward, Wretaz, Samzons, Alvenfors, och vi då förstås. Kl 18.00 var det vår tur och det gick så otroligt bra för oss! Om man nu får skryta lite.. Att få stående ovationer i 3-4 minuter av danspubliken gjorde att man fick en liten klump i halsen. Var magiskt och nästan overkligt. 😀 Dels har vi ett nytt bokningsbolag i Rent Nöje som hjälper oss med jobb i mellersta Sverige och södra delarna av vårat land. Vi har färdiga bokningar i Värmland, Gävleborg osv och inte minst.. I Oslo i vårt kära grannland Norge! 🙂 Ni förstår att det var ett mycket nöjt och lyckligt Janders som körde dom 41 milen hem på söndagskvällen.

Vi vill även passa på att hälsa vår nya medlem Peter Qvist välkommen till oss! Ett ytterst kompetent 24-årig kille från Lund som spelar gitarr. Peter har varit med oss sedan i juni för att känna på hur det är i dansbandslivet. Vi tackar vår gode vän Keijo Perkiö som har hjälpt oss under tiden och vickat när vi behövt och med allt under vår produktion av vår senaste cd, Lucky you. TACK KEIJO!!

Många bilder från i söndags finns på Micke Redmans fotosida. KLICKA HÄR! Tack Micke o Mackan för fotojobbet!

Här nedanför ett gäng bilder till att börja med.

2014-08-30 17.00.36
Bergviksparken

2014-08-30 17.42.56
Riggning pågår..

2014-08-31 13.46.51
Jodå, man rymmer tre band på en scen.

2014-08-31 15.43.31
Daniel o Matte snackar med Peter från Alvenfors, Håkan och Mats från King Edward

Janders 1
Nytt fräscht skynke runt podiet.  (Mickez fotosida)

Janders 2
Vi och Rent Nöjes VD, Thomas Isaksson (Mickez fotosida)

Janders 3
Thomas ”Isak” Isaksson & Joel Emanuelsson (Mickez fotosida)

Bilderna på oss på scen tagen av Mickez fotosida:
Janders 5

Janders 6
Janders 7
Janders 8
Janders 10 Peder
Janders 11

Med en spännande framtid för oss så tackar vi för denna gång! 😉

Ha det gott!

Mvh Peder

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.