Nytt spännande år!

Halloj!

Då får man önska alla en god fortsättning på 2015! :)

Janders fyller 50 år detta år! Otroligt faktiskt.. :) Vi har naturligtvis funderat hur detta jubileum ska firas och vi har både tokiga och mindre tokiga förslag så vi får väl se hur det slutar. ;) Återkommer mera om detta.

Vi har en lugn januari och det beror på mycket annat som skall göras på den privata sidan men i februari då drar vi i gång igen! Söndag 1/2 åker vi till trevliga Häreborg i Indal en bit utanför Sundsvall och det kommer som vanligt bli skoj! Mycket gammtjoa och det är bra att Daniel får hålla igång fingrarna på dragspelet. :) Helgen efter spelar vi på hemmaplan och då är det lördag 7/2 på Ersboda FH som är platsen för dans. Sedan rullar det på… ;)

Ha det gott där ute så kör vi hårt under jubileumsåret 2015!! :)

Mvh Peder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>