Diodlaser - Riktig hårborttagning från AstoMED

Diodlaser

Av , , Bli först att kommentera 0

Vi har diodlaser på högsta kvalitet

AstoMed exklusiv distributör av diodlasrar som Primelase HR Diodlaser (Alexandritlaser) som idag är marknadens mest kraftulla diodlaser.

Tillverkad i Europa med hela 4800W.  Kan levereras med tre olika våglängder (755nm Alexandritlaser, 810nm och 1060nm) och även med en applikator som kombinerat 3 våglängder (810nm, 940nm + 1060nm) för att permanent och säkert avlägsna alla slags hår på alla hudtyper och dessutom verkligen helt smärtfritt.

USP
Tack vare USP (ultra kort puls) teknologi kan maskinen leverera mycket korta pulser med högt energiflöde som är perfekt för kvarvarande hår under de senare behandlings sessionerna. Som standard levereras maskinen med 2 olika handenheter, 810 nm samt 755 nm ( Alexandrilaser ), en perfekt kombination för säker och effektiv hårborttagning.

Behandla alla hudtyper – Året runt
Inga begränsningar, nu kan du behandla vita – bruna – mörka – solbruna – människor året runt med denna Diodlaser, hårborttagning när det är som bäst. Även med alexandritlaser.

Begär offert

diodlaser-astomed-klinikutrustning

För alla hudtyper

755nm: alexandritlaser rekommenderas för att behandla ljus hud (fototyp I-III) med fint hår. Indikeras för att ta bort det resterande håret från de senaste sessionerna. Dess höga toppkraft gör den till den mest kraftfulla lasern på marknaden med denna våglängd. Upp till 3600W.

810nm: rekommenderas för behandling av alla hudtyper, särskilt patienter med kraftig hårväxt med grova hår. Den höga toppkraften (upp till 4800W) och USP-tekniken skapar en unik kombination på marknaden som ger utmärkta och snabba resultat

1060nm: indikeras för behandling av mörk hud (III-IV , V och VI). Dess arbetssätt, uteslutande utformat för denna våglängd, erbjuder en unik kombination som ger maximal säkerhet i behandlingen med de bästa resultaten. Upp till 4000W.

810nm, 940nm + 1060nm: perfekt balans för att behandla mörka fototyper (III-IV a VI), vi har absorptionseffektiviteten hos 810nm våglängden och säkerheten för 1060nm våglängden. Utmärkt för att komma fram till alla hårdjup och mörka skinn.

Soprano ICE – 810 Diodlaser

Med Soprano ICE Speed lasermaskin gör du fler behandlingar på kortare tid tack vare en stor behandlingsprisma och mycket kraftfull kylning. Du kan snabbt behandla större områden, samtidigt som dina kunder får den snabbaste och mest effektiva hårborttagning som möjligt med diodlaser.

Alma Laser från USA och deras ”flaggskepp” Soprano ICE för permanent hårborttagning har flera olika kombinationsmöjligheter för att på effektivas sätt ta bort hår näst intill helt smärtfritt.

epilia-diodlaser-RF

Epilia Diodlaser + RF

Epilia Diodlaser med Radiofrekvens, en ordentlig och säker lasermaskin! Sveriges mest sålda diodlaser  för hårborttagning. Över 100 Epilia levererade i Sverige!

Med Epilia Diodlaser + Radiofrekvens ökar möjligheten att behandla även ljust hår tack vare kombination av Radiofrekvens och laser. Med Epilia kan man framgångsrikt utföra permanent hårborttagning på alla hårtyper, och nästintill smärtfritt med denna hårborttagningsmaskin.

Epilia hårborttagningsmaskin är nog världens säkraste diodelaser, risken att ”bränna” en kund är i stort sett obefintlig. Med Epilia kan man behandla stora områden väldigt snabbt, betydligt snabbare och säkrare än med en IPL. Vi ger dig också en ordentlig utbildning.

Lion HP1200 Diodlaser

Lion HP1200 – 808 Diodlaser är en Ferrari när det gäller att ta bort hår. Lion lasermaskin är en diodlaser som har mycket kraft och många inställningsmöjligheter för att ta bort hår som är mycket kraftigt och grovt med utmärkta resultat, effektiv permanent hårborttagning. Går ej att jämför med exempelvis en IPL hårborttagning – som dag och natt. Om du är intresserad av att köpa lasermaskin  så är denna diod laser ett mycket bra alternativ. Ordentlig laserutbildning med certifiering på denna hårborttagningsmaskin.

Lion-808-diodlaser
soprano-platinum-diodlaser

Soprano Platinum Diodlaser

Soprano ICE platinum Nr 1 när det gäller hårborttagning. En av världens bästa hårborttagnings laser från ALMA Laser USA för att ta bort hår permanent. En lasermaskin som verkligen är utan konkurrens enligt oss, säljs i Sverige exklusivt av AstoMed – Klinikutrustning.

En lasermaskin som kombinerar 3 laservåglängder i ett enda innovativt handstycke för att ta bort hår. Dessa är samtidigt inriktade på permanent hårborttagning i olika vävnadsdjup. Kombination absorption och penetrationsnivåer med tre olika våglängder, så ger detta hög säkerhet, snabba resultat för permanent hårborttagning.

Elysion PRO Diodlaser

Elysion tillhör den senaste generationen av diodlaser, tillverkad i Barcelona av Cocoon Medical som blivit en tillverkare som satt sig i respekt på hela världsmarknaden med sina extremt kraftfulla maskiner. AstoMed innehar försäljningsrätten exklusivt i Sverige för Cocoon Medical.

Elysion-PRO-Diodlaser

Multiplattform

Elysion är en arbetsplattform som tillåter dig att arbeta med olika våglängder, vilket ger mångsidighet. Standard levererad Elysion med en kraftfull handenhet med våglängd 810nm som fungerar väl på alla hud och hårtyper. Som tillval finns även en handenhet på 755nm effektiv på ljus hud och hår som har väldigt lite pigment.

Kyla

Viktigt när det kommer till hårborttagning
Cocoon Medical har utvecklat och patenterat ”kristallfrysning”. Detta är ett kylsystem för handstyckets spets baserat på TRT (termisk avslappningstid) vilket är den tid som krävs för att minska temperatur som genereras av ljusupulsen.

Begär offert nu!

Viktigt

Det finns många aktörer på marknaden som aktivt kopierar oss samt använder vårt namn Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett  företag som heter Klinikutrustning och vi förstår att det kan vara förvirrande för dig som kund och vara svårt att veta vem som är vem. Därför kommer vi mer och mer att använda vårt nya varumärke AstoMed. Det är viktigt att du INNAN köp kontrollerar vem du handlar av, tag en kreditupplysning på företaget i fråga för du måste vara säker på att företaget även finns kvar om några år då din utrustning behöver service eller kräver ev reparation. Om du gör affärer med oss kan du alltid känna dig säker, tag gärna en upplysning på oss.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

 

AAA – Högsta kreditvärdighet

Det högsta kreditbetyg ett aktiebolag kan få är AAA. Bland annat krävs att företaget omsätter mer än 2 miljoner, har varit verksamt i minst 10 år och har nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt. Om något av dessa krav inte uppfylls får företaget AA (god kreditvärdighet) eller A (kreditvärdig).

Har du några funderingar?

Bli först att kommentera

Hej världen!

Av , , 1 kommentar 0

Välkommen till Västerbottens-Kuriren – Bloggen. Det här är ditt första inlägg. Redigera eller radera det. Sen är det bara att börja blogga!

1 kommentar