3 PimPim-askar av mormor…

Älskade mamma, fy bubblan vad jag saknar dig…

I fredags var jag på Ica och handlade, just innan kassan så är det godis, skulle köpa till min älva inför lördagen, då är det ju godisdag ;-) . Jag blev helt förstenad och tårar började rinna (tur jag var själv just där)… Mina ögon hade stannat till vid PimPim askarna…

Min mamma dvs. älvans mormor köpte alltid PimPim åt henne – Mormor och lilla älvans egna grej. Nu var det så märkligt, jag hörde absolut inte några röster! Utan en känsla – köp älvan PimPim från mormor! Så det blev ett tre pack till älvan från mormor…

Kom hem med askarna av PimPim – Dyrbart! Gav älvan askarna och lilla älvan tittade allvarligt på mig och sa: -dem är från mormor som sitter på ett moln och ser mig. Älskade lilla älva, du förstår precis! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>