fantasi värld.

Om vi har en fantasi kommun där det nyss varit folkomröstning om man vill ha lika vård på lika villkor.
I den fantasi kommunen röstade nästan alla på att man vill ha vård på lika villkor.
I samma historia finns det även ett fantasi parti som styr kommunen och på ett av deras fantasi möten frågar man sig om vi kanske skall göra någonting nu när det var så många som röstade.
Då tycker fantasi ledningen att vi struntar i folkomröstningen och skiter i att göra någonting.
Och tycker fantasi befolkningen att vi gör fel så får de visa det vid nästa fantasi val säger fantasi politikerna.

Vilken tur att det bara är en påhittad text för tänk om folkvalda politiker i verkligheten skulle göra på det här viset. Det är tur de lever i ett fantasi land annars kanske de inte kunna sitta kvar. Alla har väl någon form av rätt och fel i kroppen.

Trevlig helg på er.

En kommentar

  1. Bert-Rune Wibrell

    Om vi nu fantiserar,vi i femman skulle vinna valet,vilket jag också tror att ni gör,besluten som har fattats känns ju inte väl förankrade av nuvarande styre.
    Jag är partilös inom vänsterfalangen,men tycker att sossarna för en borgelig politik,efter eran hårda kretik mot nuvarande majoritet,så förväntar jag mig att ni har nått bättre att komma med,vilket jag inte tror ett skit på.
    När jag flyttade hit för 13år sen var det någon borglig röra,och inte såg jag någon förbättring i sikte. Efter det kom B-RD och en viss stabilitet kunde väl anas.Men nu när borgarna fått samma tänk som dom till vänster,är det ju bara att gratulera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.