Vad som helst får gå igenom oberört.

Jag vill börja tacka alla som uppskattade mitt föra inlägg här på bloggen.

Jag hoppas att det alltid gör skillnad när man har ett gott uppsåt.

*****************************************************

Någon gång måste eländet i politiken ta slut. Eller är alla människor så elaka av naturen så att man bara kan se till sin egen förträfflighet?  För varje dag kommer vi närmre valdagen och rösterna blir bara högre och högre. Bara vi får makten!

Men vad är det i makt som garanterar bra beslut?

Media meddelade nu i dagarna hur dag rehabiliteringen har blivit nedstängd utan politiskt beslut. Detta gör mig orolig men ändå funderande över vilka brister som finns i systemet egentligen.

För den som inte är insatt i ärendet om Ambulansen i Åsele så tänker jag inte dra någon jätte växel med kostnader och framkörnings tider. För detta får man höra från alla andra håll och kanter hela tiden.

Det finns bara en viktig punkt i ambulans frågan. Varför godkände politikerna det beslut som vart taget? Enligt FAKTA så var det ingen ledamot närvarande i sammanträdesrummet som hade med sig underlaget till att fatta beslut om ambulanserna i Västerbotten.

Tjänstemännen redovisade en Powerpoint presentation sedan skulle det tas beslut.

Detta tycker jag visar på en maktfullkomlighet utöver mäskliga mått. Samtidigt som man saknar förståndet att göra om dåliga beslut.

Så innan du väljer dina representanter i valet. Tror du att det är makten de vill komma över? Eller tror du att de verkligen vill göra världen runt omkring dig bättre?

 

Hur många beslut blir tagna utan tillräckligt underlag?

En fråga som är befogad. Om alla politiker är så smarta, hur kan det bli fel så ofta då?

 

Jag har inte lösningen på alla problem, Men jag inser att om VI skall ha någon framtid i glesbygden måste vi hjälpas åt oavsett vilken familj, sportförening eller parti vi kommer ifrån.

 

Mitt parti finns på nätet om ni vill läsa mer om oss.

På facebook på adressen https://www.facebook.com/opinionasele

eller på vanliga webben  www.opinionasele.se/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.