Klart jag är FÖRBANNAD, men jag vet ju…

….allt som händer har någon mening. Det har alltid varit min övertygelse och fast det ibland händer jobbiga och tråkiga och ibland hemska saker så vet jag att det finns nån mening med det.

Förstår om ni tycker att det låter som dumflum.. MEN, jag resonerar som så att när det händer något jobbigt så händer det för att du ska lära dig mer om dig själv. Förhoppningsvis blir du starkare av en jobbig händelse och kommer du ur som en hel person? Ja, då har du ju blivit starkare och med ännu en erfarenhet du kan tillföra på din livslista.

Är det något jag har bittert fått erfara mer än en gång så är det att det sällan blir som man tänkt sig. Så även idag.

Men, eftersom jag är den jag är och VÄGRAR låta mig nedslås av en person med märkliga prioriteringar så känner jag mest att förlusten inte är min och det är en skön känsla. I slutändan kommer det att komma nåt bra ur det här. Men VAD vet jag ju inte riktigt än? Det får vi se nästa vecka antar jag.

I helgen ska jag i alla fall vara ledig och njuta av en helg med sonen och ägna mig åt honom så mycket jag kan. För det händer inte ofta kan jag säga.

Men nu ska jag dra iväg med min trogne vän och vapendragare Martin och hämta helgens skräpmatsranson. Tack och lov för hamburgare och suveräna vänner.

Jag orkar inte vara grinig nå mer nu… det är ju FREDAG föffan… 🙂

 

En kommentar

  1. kattis

    du har all rätt att vara förbannad när saker händer som du inte tänkt dig ,
    o mys ordentligt med vildingen 🙂 vet ju att N tycker om han så mycket

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.